Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ποιοι έκαναν... κουμάντο στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κάθε νέα μεταγραφή στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάθαινε πολύ γρήγορα στ' αποδυτήρια πως κανείς δεν μπαίνει πάνω απ' την ομάδα! Υπεύθυνοι γι' αυτό ήταν πέντε... παλιοσειρές, όπως αποκάλυψε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Άγγλος νυν επιθετικός της DC United, άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και μια σημαντική μορφή στην ιστορία του συλλόγου, ήταν από αυτούς που είχαν τη Γιουνάιτεντ στην ψυχή τους. Που γνώριζαν όσο λίγοι τι συμβαίνει στην ομάδα και ήθελαν να τιμήσουν και να υπερασπιστούν την ιστορία της και το έμβλημά της.

Μιλώντας στην εκπομπή Men in Blazers που θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα από το NBC, αποκάλυψε πως εκείνος και άλλοι τέσσερις έκαναν κουμάντο στ' αποδυτήρια έχοντας την απόλυτη ελευθερία από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ώστε να κάνουν κατανοητό σε κάθε νέα προσθήκη στο ρόστερ πως κανείς δεν μπαίνει πάνω από το κλαμπ.

«Δεν θα αφήναμε ποτέ κανέναν να παίξει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας. Εγώ, ο Γκιγκς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Σκόουλς και Φέρντιναντ είχαμε τη Γιουνάιτεντ μέσα μας και ξέραμε πολύ καλά τι να κάνουμε για το καλό του συλλόγου. Δεν θα αφήναμε κανέναν να παίξει με την ομάδα. Ελέγχαμε τ' αποδυτήρια. Ο Φέργκιουσον δεν χρειαζόταν να παρέμβει σε κάτι, μας εμπιστευόταν» είπε ο «Ρου».