Με το Gazzetta στους DangerAngel!

Gazzetta team
Με το Gazzetta στους DangerAngel!
Διεκδικήστε 2 διπλές προσκλήσεις για την επερχόμενη συναυλία του ανερχόμενου συγκροτήματος!

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου, τρίτου τους album «All The King’s Horses» μέσω της MelodicRock Records, οι DangerAngel εμφανίζονται για μία και μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην ολοκαίνουρια σκηνή του MODU και παρουσιάζουν τα καινούρια κομμάτια από το νέο album, μερικές μόνο ημέρες από την έναρξη της παγκόσμιας διανομής!

Την ώρα που το «All The King’s Horses» σκαρφαλώνει στα radio metal charts σε ΗΠΑ και Ευρώπη, οι DangerAngel ετοιμάζουν ένα εκκωφαντικό hard rock show σε μία από τις καλύτερες σκηνές της πόλης, και ένα set που θα περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα νέα τραγούδια αλλά και μέρη από τα παλαιότερα albums τους.

Το «All The King’s Horses» λαμβάνει ήδη εξαιρετικές κριτικές σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου και απολαμβάνει ήδη airplay σε ραδιόφωνα και internet radios παγκοσμίως, έχοντας πλασαριστεί μεταξύ των πέντε κορυφαίων συγκροτημάτων σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις στις ΗΠΑ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του!

Το Gazzetta σου προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις και σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να δεις από κοντά ένα από τα πλέον ανερχόμενα συγκροτήματα της metal σκηνής.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα (14/11), στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.