Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε 10 μέρες

Gazzetta team
Συνελήφθη για 2η φορά μέσα σε 10 μέρες

bet365

Δεν λέει να συμμορφωθεί ο 35χρονος Ελληνοσύριος ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη καθώς μέσα σε 10 ημέρες παραβίασε για δεύτερη φορά τους περιοριστικούς όρους.

Αυτήν την φορά ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη στην Νίκαια της Αθήνας αντί να βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορημένου, βρέθηκε εκεί για να επισκεφτεί τον ανήλικο γιο του. Τελικά ο εγκέφαλος των εκβιαστών συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ενώ για την υπόθεση θα δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός των διοικητικών ορίων της Θεσσαλονίκης και η υποχρέωσή του να διαμένει και να διανυκτερεύει σε συγκεκριμένη διεύθυνση που δήλωσε.

Τον δεύτερο όρο τον είχε παραβίαση τα ξημερώματα της 27ης Οκτωβρίου, λίγες μόλις ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Πηγή: iefimerida.gr