Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια: «Νιώθω υγιής»

Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια: «Νιώθω υγιής»
Επί έξι συναπτά έτη, ο Wildes ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλείψει ούτε μία ημέρα χωρίς να απολαύσει τουλάχιστον ένα κομμάτι πίτσα.

Πίτσα: το απόλυτο comfort food, μια γαστρονομική απόλαυση που αγαπούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσατε όμως να φανταστείτε να την τρώτε κάθε μέρα για έξι χρόνια;

Το ταξίδι του Wildes στην καθημερινή κατανάλωση πίτσας ξεκίνησε ως αποτέλεσμα μιας πρόκλησης, μιας αθώας πρόκλησης από έναν συνάδελφο κατά τη διάρκεια των ημερών που εργαζόταν με συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό στοίχημα, εξελίχθηκε γρήγορα σε μια εξαετή γαστρονομική περιπέτεια.

«Ήταν απλά το πιο γρήγορο πράγμα που μπορούσα να φάω όταν ήμουν στο δρόμο», εξηγεί ο Wildes. «Μια μέρα, ο συνάδελφός μου με προκάλεσε να τρώω πίτσα κάθε μέρα για μια εβδομάδα και ανταποκρίθηκα στην πρόκληση με ευκολία».

Με μια οικογενειακή ιστορία που έχει τις ρίζες της στην επιχείρηση πίτσας, ο πατέρας του Wildes ήταν ιδιοκτήτης πιτσαρίας, δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι αγκάλιασε την πρόκληση με όλη του την καρδιά. Επί έξι συναπτά έτη, ο Wildes ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλείψει ούτε μία ημέρα χωρίς να απολαύσει τουλάχιστον ένα κομμάτι πίτσα.

Ενώ κάποιοι μπορεί να εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις μιας τέτοιας δίαιτας στην υγεία, ο Wildes υποστηρίζει ότι είναι σε καλή φόρμα, αποδίδοντας τη λεπτή του σωματική διάπλαση σε έναν τυχερό μεταβολισμό. «Στην πραγματικότητα είμαι αρκετά αδύνατος», παραδέχεται. «Μερικές φορές οι άνθρωποι εκφράζουν ανησυχίες για την υγιεινή της συνήθειάς μου, αλλά νιώθω fit και υγιής».

Στην πραγματικότητα, ο Wildes έχει μετατρέψει το πάθος του για την πίτσα σε τρόπο ζωής, καταγράφοντας την καθημερινή του απόλαυση στο Instagram. Με μια δουλειά που του επιτρέπει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει πίτσες από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Wildes έχει γίνει κάτι σαν γνώστης, αναζητώντας τα καλύτερα κομμάτια σε κάθε πόλη που επισκέπτεται.

«Έχω φάει πίτσα σε 10 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ μόνο αυτή την άνοιξη», μοιράζεται ο Wildes.