Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «Μπερναμπέου» τελικά η στέψη για το 36ο πρωτάθλημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «Μπερναμπέου» τελικά η στέψη για το 36ο πρωτάθλημα

Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Το μπέρδεμα σχετικά με την απονομή του τροπαίου στη Ρεάλ τελικά λύθηκε, αν και στη Μαδρίτη πρέπει να κάνουν υπομονή για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Ισπανίας μετά τη νίκη της Τζιρόνα επί της Μπαρτσελόνα, ανεβαίνοντας στον θρόνο του ισπανικού πρωταθλήματος για 36η φορά στην ιστορία της.

Παρόλα αυτά το γεγονός πως η ώρα της καταλανικής μάχης ήταν πιο μετά από το δικό της παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ προκάλεσε... μπέρδεμα σχετικά με τους πανηγυρισμούς μαζί με το τρόπαιο.

Η La Liga είχε στο νου της να δώσει το τρόπαιο στη Ρεάλ με τον αγώνα στο «Los Carmenes», όμως οι Μαδριλένοι αρνήθηκαν από σεβασμό στη Γρανάδα που εφόσον δεν νικήσει τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία.

Τελικά η λύση βρέθηκε, έστω και με αργοπορία. Οι παίκτες και οι φίλοι της Βασίλισσας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον αγώνα της 36ης αγωνιστικής απέναντι στην Αλαβές για να πανηγυρίσουν μαζί με το τρόπαιο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου σύμφωνα με τη «Marca» θα γίνει τελικά η απονομή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα