Αντσελότι: «Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από μας στο πρώτο παιχνίδι»

Newsroom
αντσελότι

bet365

Ο τεχνικός των Μαδριλένων Κάρλο Αντσελότι, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό, κι επιβεβαίωσε ότι ο Λούνιν θα ξεκινήσει κόντρα στους Βαυαρούς στο «Μπερναμπέου».

Στην συνέντευξη Τύπου, την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, στο «Μπερναμπέου», ο προπονητής των Μαδριλένων Κάρλο Αντσελότι, ξεκίνησε λέγοντας πως: «Τους σεβόμαστε επίσης γιατί τα πήγαν πολύ καλά και καλύτερα από εμάς στον πρώτο αγώνα».

Ο Ιταλός προπονητής γνωρίζει ότι οι παίκτες του δεν έκαναν καλό παιχνίδι στην «Αλιάνζ Αρίνα», ότι το αποτέλεσμα ήταν το πιο θετικό σημείο της βραδιάς, καθώς τώρα υποδέχονται την ομάδα του Τούχελ στο «σπίτι» τους.

«Ένα παιχνίδι με επιθετική και αμυντική ένταση και ρυθμό είναι καλύτερο. Σε αμυντικό επίπεδο στο πρώτο σκέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα. Θέλουμε ένα έντονο παιχνίδι», διαβεβαίωσε.

Ομοιότητες μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν: «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αύριο. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά έναν τελικό. Ξέρουμε ότι οι ημιτελικοί είναι δύσκολοι, αλλά έχουμε κίνητρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν είναι παρόμοιοι σύλλογοι, με μεγάλη παράδοση και ιστορία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Τους σεβόμαστε επίσης γιατί τα πήγαν πολύ καλά και καλύτερα από εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κάνουν πολύ καλά μεταβάσεις επειδή έχουμε ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες Είναι οι δύο πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρώπη από αυτή την άποψη, αλλά με καλή ισορροπία ο κίνδυνος μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά».

Η φιλοσοφία του ως προπονητής: «Η ιδέα σου πρέπει να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών και δεν θέλω να έχω μια ομάδα που να έχει μια ενιαία ταυτότητα».

«Η Μπάγερν έχει παίκτες με εμπειρία στον σύλλογο που γνωρίζουν πολύ καλά τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας, όπως ο Νόιερ, ο Μίλερ, ο Κίμιχ... Αν υπάρξει παράταση, θα παίξουμε παράταση», πρόσθεσε.

Όσο για το ποιος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο «Καρλέτο» ανέφερε: «Ο Λουνίν πρόκειται να παίξει αύριο. Ο Κουρτουά πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του. Έπαιξε εναντίον της Κάντιθ επειδή προπονήθηκε πολύ καλά και έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι δείχνοντας ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να φτάσει στο καλύτερό του επίπεδο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα