Γήπεδο Παναθηναϊκού: Την Παρασκευή η κοινή συνέντευξη Τύπου Ερασιτέχνη - Δούκα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Την Παρασκευή η κοινή συνέντευξη Τύπου Ερασιτέχνη - Δούκα

Μακέτα γηπέδου στον Βοτανικό

bet365

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την ώρα και τη μέρα που θα λάβει χώρα η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης, αλλά και το πότε θα γίνει η συζήτηση μεταξύ των μελών.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης θα λάβει χώρα την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στο Δημαρχείο των Αθηνών.

Όσον αφορά την συζήτηση μεταξύ των μελών που είχαν ζητήσει με επιστολή τους πολλά απ' αυτά, αυτή θα πάει για την εβδομάδα μετά το Πάσχα και θα λάβει χώρα στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13:00 για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι σχετικά με το αίτημα μελών του Συλλόγου για ανοικτή συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την εβδομάδα μετά το Πάσχα, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα