«Eίναι πιο κακή από ότι νομίζεις»: Η πρώτη ταινία της Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ έχει μία από τις χαμηλότερες βαθμολογίες στο IMDB

«Eίναι πιο κακή από ότι νομίζεις»: Η πρώτη ταινία της Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ έχει μία από τις χαμηλότερες βαθμολογίες στο IMDB
Η «Lola» αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ, ωστόσο δεν φαίνεται πως συγκίνησε ιδιαίτερα τους θεατές.

Η πρώτη ταινία της Nίκολα Πελτζ Μπέκαμ είναι γεγονός. Η Lola αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της συζύγου του Μπρούκλιν Μπέκαμ, με την ίδια όχι μόνο να σκηνοθετεί, αλλά να παίζει τον κεντρικό χαρακτήρα και να είναι και παραγωγός. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο τη βλέπουμε να υποδύεται μια 19χρονη Αμερικανή από τη μεσαία τάξη, που περνάει μια σειρά από τραυματικά γεγονότα.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Λόλας, μιας νεαρής γυναίκας που εργάζεται τόσο σε φαρμακείο όσο και σε στριπτιτζάδικο. Προσπαθεί να κερδίσει αρκετά χρήματα για να προστατεύσει τον ομοφυλόφιλο μικρότερο αδερφό της από την αλκοολική μητέρα τους.

...

Ο χαρακτήρας της Πελτζ καταφεύγει στο σπίτι της καλύτερής της φίλης και, καθώς εκείνη επιστρέφει στο σπίτι για να μαζέψει τα υπάρχοντά της, ο φίλος της μητέρας της, ο Τρικ, τη βιάζει. Ακολουθεί μια αλυσίδα γεγονότων, όπου η Λόλα εθίζεται στα ναρκωτικά, ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον βιαστή της και ο αδερφός της πεθαίνει σε τροχαίο.

Παρά το γεγονός πως η Πελτζ έχει προσπαθήσει να εντάξει πολλά θέματα στην ταινία της, το κοινό φαίνεται πως δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού της έβαλε μία από τις χειρότερες βαθμολογίες του IMBD με 3.8 στα 10.

Παράλληλα, πολλά μέσα παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα ο Guardian κατηγορούν την κόρη του δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτς πως χρησιμοποιεί την αισθητική της φτώχειας για ψυχαγωγικούς σκοπούς και καλλιτεχνική αναγνώριση. Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα δημοσιογράφος Kady Ruth Ashcraft αποκαλεί την ταινία «γελοία» και «χειρότερη από ότι νομίζεις».

Στα κοινωνικά δίκτυα οι απόψεις είναι παρόμοιες. Οι χρήστες του Διαδικτύου περιγράφουν τη Λόλα ως ένα «έργο ματαιοδοξίας», ενώ άλλοι την επικρίνουν λέγοντας πως είναι «εκτός τόπου και χρόνου». Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είναι διαθέσιμη στο στο Prime Video και το Apple TV, για όσους τολμηρούς αποφασίσουν να τη δουν.