Πρόεδρος Ίντερ: «Οι φήμες για πώληση του συλλόγου είναι ψευδείς»

Πρόεδρος Ίντερ: «Οι φήμες για πώληση του συλλόγου είναι ψευδείς»

Νίκος Κικίδης
Ζανγκ

bet365

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια πώλησης της Ίντερ, τα οποία χαρακτήρισε ως ψευδή.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί πώλησης της Ίντερ από τον Στίβεν Ζανγκ έχουν φουντώσει στην Ιταλία, με την «Corriere Dello Sport» μάλιστα να αποκαλύπτει πως ο διοικητικός ηγέτης των Νερατζούρι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία.

Επενδυτικές τράπεζες από τις ΗΠΑ όπως οι Goldman Sachs και Raine φαίνεται να έχουν αναλάβει την επιτέλεση οικονομικής αναδιάρθρωσης του κλαμπ μέσω αξιολόγησης και εύρεσης αξιόπιστων επενδυτών, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να προσθέτει πως έχουν καταλήξει σε πρόσωπο με στενές διασυνδέσεις εντός της βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια ώρα ο Ζανγκ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς μέχρι τον Μάιο πρέπει να αποπληρώσει το δάνειο που πήρε από την Oaktree Capital Management στο όνομα του συλλόγου με εγγύηση το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, κάτι που σημαίνει πως εφόσον δεν κινηθεί εντός της προθεσμίας ο σύλλογος θα περάσει στα χέρια του αμερικανικού fund!

Με τόσα σενάρια να κυκλοφορούν έμοιαζε σχεδόν δεδομένο πως η Ίντερ θα περάσει πολύ σύντομα σε νέα εποχή, αλλά ο Ζανγκ θέλησε να βάλει φρένο στα σενάρια. «Οι φήμες για την πώληση της Ίντερ είναι ψευδείς. Ελπίζω να γιορτάσουμε μαζί σύντομα» ήταν η λιτή απάντησή του κατά την παρουσία του στο GP της F1 στην Κίνα, σε μια δήλωση που εξέπληξε αρκετούς.

Πλέον μένει να φανεί αν ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ έλεγε την αλήθεια ή πρόκειται απλά για μια υπεκφυγή από πλευράς του, ενώ τα δημοσιεύματα για πώληση εμφανίζονται πιο βέβαια από ποτέ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα