ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα εισιτήρια του αγώνα με την Άιντραχτ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα εισιτήρια του αγώνα με την Άιντραχτ

bet365

Ξεκίνησε από το πρωί η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον… αστερίσκο σ’ ότι αφορά τη διάθεσή τους.

Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν τα περίπου 14.000 εισιτήρια, που είναι διαθέσιμα για τη μεθαυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για τις θύρες 4 καιδεν υπάρχουν εισιτήρια, όπως φυσικά και για τη θύρα 8, όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας.

Οι Γερμανοί ζήτησαν, πήραν κι εξάντλησαν τα 1.400 εισιτήρια που δικαιούνται με βάση τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου της Τούμπας κι όλα δείχνουν πως οδεύουμε για το πρώτο sold out της χρονιάς.

Από χθες η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει γνωστοποιήσει πως προτεραιότητα σ’ ότι αφορά την αγορά εισιτηρίων θα έχουν όσοι έχουν αγοράσει, έστω και μια φορά, εισιτήριο σε προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν προέκυψε τυχαία. Στόχος των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι να αποτραπεί η αγορά από Γερμανούς φίλους της Άιντραχτ, που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπερβεί τον προκαθορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα