Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό «συγκρούστηκε» με τον αρχηγό των ultras της Νις (vid)

Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό «συγκρούστηκε» με τον αρχηγό των ultras της Νις (vid)

Newsroom
Τοντιμπό

bet365

Ο Ζαν Κλερ-Τοντίμπο, «συγκρούστηκε» με τους οπαδούς της Νις το βράδυ της Παρασκευής (08/03), μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τη Μονπελιέ.

Η Μονπελιέ άλωσε τη Νίκαια (2-1) και υποχρέωσε τη Νις σε νέα βαθμολογική απώλεια και... κατρακύλα στην 5η θέση του πίνακα.

Ο Τοντιμπό πέτυχε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων [αυτογκολ] και στο τέλος του αγώνα ήρθε σε ρήξη με τους ultras της Νις μέσα στην «Allianz Riviera».

Ο Γάλλος διεθνής έχει συνδεθεί πολλάκις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά αφότου ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ -ιδιοκτήτης της Νις- έγινε επενδυτής στους «Κόκκινους Διαβόλους», και οι εξοργισμένοι οπαδοί του είπαν να φύγει από τον σύλλογο!

Πιο συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της Νις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του φώναξαν ρυθμικά: «Αν δεν είσαι χαρούμενος, φύγε από το κλαμπ». Ο Τοντιμπό απάντησε κατευθυνόμενος προς την κερκίδα και τους οπαδούς που προστατεύονταν πίσω από έναν μεταλλικό φράχτη και μπήκε σε λεκτική αψιμαχία μαζί τους.

Ο αμυντικός έδειξε μεμονωμένα άτομα στο πλήθος και εξέφρασε την οργή του. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, ενώ κάποιοι οπαδοί πηδούσαν στο κάτω επίπεδο σε μια προσπάθεια να πλησιάσουν τον παίκτη.

Να αναφέρουμε ότι τον Φλεβάρη, με δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την πιθανότητα μεταγραφής: «Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να πάρω την απόφασή μου. Αν η απόφασή μου είναι να μείνω, θα το ανακοινώσω, αν είναι να φύγω, θα το ανακοινώσω επίσης και θα τους ευχαριστήσω όλους, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα