Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με Ρον Σόντερς το μήνυμα των Villans για τη ρεβάνς (vid)

Ντιαμπι

bet365

Η Άστον Βίλα ανέβασε promo video στα Social Media για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και χρησιμοποίησε μια εμβληματική ατάκα του πρωταθληματικού προπονητή Ρον Σόντερς.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε επική εμφάνιση στο «Villa Park» και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό πρόκρισης του Conference League, καθώς υπέταξε την Άστον Βίλα με 4-2 και καλείται να διαχειριστεί στο Φάληρο προβάδισμα δυο γκολ. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει απέναντι του την 4η ομάδα της Premier League.

Oι Villans ανέβασαν ένα promo video στα Social Media για τη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/5, 22:00) με στιγμές από το πρώτο ματς και πρωταγωνιστή τον θρυλικό κόουτς της ομάδας, Ρον Σόντερς. Στο video οι Βρετανοί έχουν βάλει την εμβληματική ατάκα του πρωταθληματικού προπονητή τους: «Θέλετε να στοιχηματίσετε εναντίον μας;» και ακολούθησε το μήνυμα «Πιστέψτε». H λεζάντα του post έγραφε: «Ευκαιρία να γράψουμε ιστορία».

Ο Σόντερς είχε πει αυτή την ατάκα το 1981 μετά από μια ήττα σε ντέρμπι τίτλου με την Ίπσουιτς, η οποία ήταν πρωτοπόρος, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Τελικά η Άστον Βίλα πήρε το έβδομο και τελευταίο της μέχρι σήμερα πρωτάθλημα, με τα λόγια του Σόντερς να περνάνε στην ιστορία του κλαμπ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα