Πρόμες: Κίνδυνος εννιαετούς φυλάκισης για τη διακίνηση κοκαΐνης!

Πρόμες: Κίνδυνος εννιαετούς φυλάκισης για τη διακίνηση κοκαΐνης!
Τα μπλεξίματα δεν έχουν τέλος για τον Κουίνσι Πρόμες, για τον οποίο η ολλανδική εισαγγελία πρότεινε την ποινή εννιαετούς φυλάκισης δίχως δυνατότητα αναστολής.

Η ζωή του Κουίνσι Πρόμες δεν σταματά να θυμίζει... ταινία επιστημονικής φαντασίας. Οι «λαμπερές» μέρες της καριέρας του στον Άγιαξ πλέον δείχνουν για τα καλά «κλειδωμένες» στο παρελθόν. Ο 32χρονος από το 2021 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να μείνει μακριά από τις... εξωγηπεδικές περιπέτειες.

Ο Πρόμες έχει πρωταγωνιστήσει σε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος συγγενικού του προσώπου και εδώ και καιρό βρίσκεται μπλεγμένος σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αφού κατηγορείται πως μετέφερε 1300 κιλά κοκαΐνης στην Αμβέρσα του Βελγίου το 2020!

Αυτή η υπόθεση δε, δείχνει ικανή να τον βάλει σε πολύ σοβαρούς μπελάδες. Όπως μετέδωσε η ολλανδική De Telegraaf, η εισαγγελία της χώρας έχει προτείνει πολύ βαριά ποινή για το συγκεκριμένο αδίκημα, εννιά έτη φυλάκισης και μάλιστα δίχως τη δυνατότητα αναστολής! Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία αναμένεται να γίνει στις 14 Φεβρουαρίου. Το θέμα βέβαια είναι πως όσο ο Πρόμες παραμένει σε ρωσικό έδαφος οι ολλανδικές Αρχές δεν έχουν το δικαίωμα να τον συλλάβουν. Ο 32χρονος βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ρωσικού διαβατηρίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενώ πιθανότατα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Σπάρτα μέχρι το 2025.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα