Ολυμπιακός: Θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να παίξει την πρόκριση στη Βαρκελώνη

Ολυμπιακός: Θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να παίξει την πρόκριση στη Βαρκελώνη

.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (19:45, Νovasports 4) και θέλει νίκη για να στείλει στη σειρά των play off σε Game 5.

H Mπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει το break στο Game 3 στο ΣΕΦ στην παράταση και να πάρει προβάδισμα στη σειρά με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι... ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα για τη διαιτησία, με τη Euroleague να τοποθετείται για τις φάσεις όπου τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν.

Στα του Ολυμπιακού, η Εuroleague παραδέχτηκε πως υπήρξε παράβαση των 5 δευτερολέπτων στη φάση της επαναφοράς από τον Σατοράνσκι.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει πάση θυσια τη νίκη για να φέρει τη σειρά στο 2-2 και να παίξει τα... ρέστα της για την πρόκριση στο Final Four. Πάντως ποτέ στην ιστορία της Euroleague δεν έχει νικήσει φιλοξενούμενος σε Game 5. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι αμφίβολος, ενώ έλειψε στο Game 3 και η απουσία του ήταν καθοριστική.

Από την πλευρά του ο Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα του και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.