Πετρούσεφ στο Gazzetta: «Υπήρχε επαφή, αλλά πλησίασε εκείνος σε εμένα, την επιδίωξε»

Πετρούσεφ στο Gazzetta: «Υπήρχε επαφή, αλλά πλησίασε εκείνος σε εμένα, την επιδίωξε»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ.
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε στην εκπομπή του Gazzetta, Game 3 post Game και αναφέρθηκε στην επίμαχη τελευταία φάση ανάμεσα σε αυτόν και τον Τζαμπαρί Πάρκερ.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ παραδέχτηκε ότι στην τελευταία φάση με αντίπαλο τον Τζαμπαρί Πάρκερ, υπήρξε φάουλ, αλλά αυτό έγινε επειδή ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα επιδίωξε την επαφή.

Παράλληλα, ο Σέρβος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός (στην ήττα με 82-80) είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη στο Game 3, ωστόσο είναι ευθύνη του Ολυμπιακού που δεν τα κατάφερε, ενώ τόνισε ότι στο Game 4 οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους.

Ο Πετρούσεφ στο Gazzetta

«Είναι δύσκολο όταν το ματς κρίνετε με αυτόν τον τρόπο, Υπήρχε επαφή, αλλά πλησίασε εκείνος σε εμένα επιδιώκοντας την επαφή, αλλά αν είναι να αποφασιστεί έτσι το ματς, όπου ο επιθετικός θα προσπαθήσει να πάρει την επαφή και να πετάξει την μπάλα ψηλά», είπε αρχικά ο Πετρούσεφ στο Gazzetta.

Για το πως μπορεί να επανέλθει μία ομάδα από μία εντός έδρας ήττα: «Είναι δύσκολο, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε το ματς, στην κανονική διάρκεια, στην παράταση. Χάσαμε τις ευκαιρίες σε ένα ματς των play off, εμείς φταίμε γι' αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε μέχρι το τέλος».

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Για το Game 4 και τη συγκέντρωση που απαιτεί: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, όλοι καλύτεροι. Οι φίλαθλοι να μας δώσουν περισσότερη ενέργεια, όταν σταματήσουμε να παίζουμε. Να δωσουμε το 110% για να πάμε στο Final Four, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μία καλη ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, ο κόσμος πιστεύει σε εμάς».

@Photo credits: eurokinissi