Παναθηναϊκός: Έκανε ξανά τη ζημιά στον Πανιώνιο, με διπλό στη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιώνιου με 9-7, διπλασιάζοντας τις νίκες του στα μεταξύ τους παιχνίδια στη β' φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξελιχθεί σε κακό μπελά για τον Πανιώνιο στη β' φάση του πρωταθλήματος ττης Α1 ανδρών, με το «τριφύλλι» να φθάνει σε νέα νίκη επί των «κυανέρυθρων», αυτή τη φορά με 9-7 στη Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστική στον G1 Όμιλο.

Μετά τη νίκη με 11-10 στις 3 Μαρτίου, στην πρεμιέρα της β' φάσης, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από το κολυμβητήριο της Αρτάκης και θα δώσει τη δική του μάχη με τον ΠΑΟΚ για την 5η θέση στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Με βασικό όπλο την άμυνα και έχοντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκαν και με τρία γκολ διαφορά (6-3 και 8-5) και έφθασαν στο τελικό 9-7.

panathinaikos water polo

Ο Πανιώνιος, που έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο Μουρίκη, βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, καθώς της ήττας από τον Παναθηναϊκό προηγήθηκε ο αποκλεισμός από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο Euro Cup.

O Aπόλλων Σμύρνης τον προσπέρασε στην 3η θέση και η συνάντησή τους στο Σεράφειο κολυμβητήριο την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 6 Απριλίου είναι καθοριστική.

mourikis
Ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος συγκρατεί τον Κωνσταντίνο Μουρίκη


Στο παιχνίδι υπήρξε και ένταση, καθώς όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα: «Στο 1:01 της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Πανιωνίου κ. Μπουζαλάς Ηλίας λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών. Στο ίδιο χρονικό σημείο ο αγώνας διακόπηκε για δύο λεπτά προκειμένου να απομακρυνθεί ο έφορος του Πανιωνίου, ο οποίος μπήκε εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του. Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του Πανιωνίου άρχισαν να χτυπούν με μανία το στέγαστρο της γραμματείας με κίνδυνο τον τραυματισμό των μελών της γραμματείας».

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Τσιάβος, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 3, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.


H βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 54
2.Βουλιαγμένη 48
3.Απόλλων Σμύρνης 43
4.Πανιώνιος 42
5.ΠΑΟΚ 33
6.Παναθηναϊκός 32
7.ΓΣ Περιστερίου 26
8.Υδραϊκός 22

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα