Eurovision 2024: «Άλμα» στα προγνωστικά για την Ιρλανδία μετά τη διαβολική εμφάνιση στον ημιτελικό

Newsroom
Eurovision 2024: «Άλμα» στα προγνωστικά για την Ιρλανδία μετά τη διαβολική εμφάνιση στον ημιτελικό
Το Bambie Thug με το «Doomsday Blue» ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024 και προκάλεσε πανικό στην αρένα.

Η Ιρλανδία εμφανίστηκε τέταρτη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, ξεσήκωσε και δίχασε το κοινό με τις σατανιστικές αναφορές και τη «θυσία» στην πεντάλφα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα το Bambie Thug «εκτοξεύτηκε» στα προγνωστικά.

Συγκεκριμένα, η Bambie Thug, που αυτοπροσδιορίζεται ως non binary, εμφανίστηκε στα μαύρο, αφού αυτό το χρώμα πρωταγωνίστησε στη ζοφερή μεν εντυπωσιακή δε παρουσίαση.

Ο χορευτής που την πλαισίωσε, προσομοίαζε σε έναν Κένταυρο, με περίτεχνο και σκούρο μακιγιάζ. Πάντως, η εμφάνιση είναι θεατρική, δραματικό και τα γραφικά στις οθόνες LED δημιούργησαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα. Ακόμη, στη σκηνή υπήρχαν κεριά και μία… πεντάλφα.

Η συμμετοχή της Ιρλανδίας έχει δημιουργήσει ένα buzz τις τελευταίες εβδομάδες επειδή είναι ριζικά διαφορετική από οτιδήποτε έχει στείλει η χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού στο παρελθόν.

1

To Bambie Thug άρχισε αμέσως να γίνεται trend στο X/ Twitter κατά τη διάρκεια του Α ημιτελικού με πολλούς θεατές να επαινούν την εξαιρετική απόδοση και άλλους να σοκάρονται.

Αξίζει, όμως, να αναφερθεί ότι μέσα σε λίγες ώρες η απόδοση της Ιρλανδίας στα στοιχήματα «εκτοξεύτηκε», με το Bambie Thug να κάνει «άλμα» τριών θέσεων.

eurovision 2024