SUPER 3: «Ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο γήπεδο που έχει προκηρυχθεί από την αρχή της σεζόν»

SUPER 3: «Ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο γήπεδο που έχει προκηρυχθεί από την αρχή της σεζόν»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Με ανακοίνωσή του ο SUPER 3 πήρε ξεκάθαρη θέση για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη απαίτησαν την εφαρμογή της προκήρυξης και τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

Αύριο (28/3) προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση στην ΕΠΟ όπου αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την έδρα του τελικού. Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 πήρε ξεκάθαρη θέση απαιτώντας την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού.

«Βάζουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το μεγάλο απωθημένο του Κυπέλλου για την ώρα και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πριν το κάνουμε αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε δύο-τρία πράγματα κυρίως για τη νοοτροπία που θεωρούμε πως πρέπει να έχει ο λαός του ΑΡΗ μας, αλλά και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγει το επόμενο διάστημα.

Ο τελικός θα γίνει ΜΕ ΚΟΣΜΟ, στο γήπεδο που έχει προκηρυχθεί από την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Ο λαός του ΑΡΗ μας θα είναι εκεί να δώσει την έξτρα ώθηση στους παικταράδες μας να κατακτήσουν την κούπα. Επειδή λέγονται πολλά, προφανώς και στόχος για μας δεν είναι η εκδρομή. Δεν πάμε να δούμε τα τσιπουράδικα του Βόλου ή παλιότερα την Ακρόπολη. Πάμε να δώσουμε το είναι μας, τη φωνή μας και τη στήριξη μας στην ομαδάρα μας να πάρει ένα τίτλο που είναι απωθημένο για πολλές γενιές ΑΡΕΙΑΝΩΝ. Πάμε να αφήσουμε τα λαρύγγια μας… Αυτή είναι η νοοτροπία μας, αυτός είναι ο ρόλος μας σαν οπαδοί. Όπου κι αν γίνει ο τελικός, θα πάμε και θα σπρώξουμε την ομάδα να τελειώσει τη δουλειά. Κανένας τελικός δεν κερδίθηκε ή χάθηκε με τον ορισμό της έδρας. Ο τελικός θα κριθεί στα 90 ή 120 λεπτά και εκεί θα πάμε αποφασισμένοι, μονιασμένοι και με ένα μόνο στόχο στο μυαλό μας.

Από εκεί και πέρα, έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση να εξασφαλίσει συνθήκες ισονομίας. 50-50 στα εισιτήρια, 50-50 στο χορτάρι. Και φυσικά μέρος της ισονομίας είναι να ταξιδέψει ο κόσμος του ΑΡΗ όσο ταξιδέψει και ο κόσμος του άλλου φιναλίστ. Αλλά τερτίπια για μαθητές, ακαδημίες, βρέφη και bambini ή ακόμα χειρότερα τελικό μπροστά σε πλαστικά καθίσματα δε θα δεχτούμε. Ξεκάθαρα πράγματα. Δε θα δεχτούμε τελικό αν δεν εξασφαλίσει ο ΑΡΗΣ την παρουσία του κόσμου του», αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα