image

wallet+: Πώς θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα

Το wallet+ από την Hellas Direct δίνει πλέον τη δυνατότητα στους οδηγούς να καλύψουν σε δόσεις, χωρίς πιστωτική, όλες τις ανάγκες του οχήματός τους.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2024 έχουν ήδη αναρτηθεί στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων καλούνται πλέον να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό, προκειμένου να τα εξοφλήσουν. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει τέτοια «ανοίγματα»;

Οκ, μπορεί να μην μιλάμε για ένα έκτακτο έξοδο, αλλά πρόκειται για μια ανελαστική δαπάνη που έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που «τρέχουν». Δεν θα ήταν καλύτερο να μπορούσε κάποιος να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για εμάς και να μπορούσαμε να τα εξοφλήσουμε με δόσεις; Ε, λοιπόν, αυτό ακριβώς κάνει το wallet+, το οποίο έρχεται να καλύψει το ποσό και μάλιστα χωρίς πιστωτική κάρτα.

Για όποιον δεν γνωρίζει, μιλάμε για την πλατφόρμα της Hellas Direct που ήρθε για να λύσει τα χέρια όλων εμάς που «τρέχουμε» με τα έξοδα την τελευταία στιγμή. Προσφέρει χρηματοδότηση από 20 έως 2.000 ευρώ, από 0% επιτόκιο, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών, ενώ καλύπτει από τέλη κυκλοφορίας (για αυτοκίνητα και μηχανές), μέχρι σέρβις, λάστιχα και επισκευές (για αυτοκίνητα). Με λίγα λόγια κάθε ανάγκη του οχήματός μας.

Πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας εύκολα, γρήγορα και απλά

...

Αυτή την εποχή το κύριο έξοδο για κάθε οδηγό αφορά τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός του. Με το wallet+ μπορείς πλέον με ελάχιστα κλικ να πληρώσεις το συγκεκριμένο ποσό και να επιλέξεις την εξόφλησή του σε 4 ή 6 δόσεις και 0% επιτόκιο (μέσω της υπηρεσίας BNPL - Buy Now Pay Later) για ποσά από 20 έως 500 ευρώ. Για ποσά από 501 έως 2000 ευρώ παρέχεται δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και επιτόκιο ανάλογα την τράπεζα που επιλέγει ο οδηγός.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην πλατφόρμα του wallet+ και να επιλέξεις την ανάγκη του οχήματός σου (π.χ. τέλη κυκλοφορίας). Στη συνέχεια συμπληρώνεις μερικά στοιχεία για το όχημά σου και υποβάλλεις την αίτηση για το ποσό που χρειάζεσαι. Τόσο απλό. Μέσα σε μερικά λεπτά θα έχεις την απάντηση για την έγκριση της αίτησής σου από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, με την Hellas Direct να καλύπτει τη δαπάνη εκείνη τη στιγμή και εσύ να την πληρώνεις στις συμφωνημένες δόσεις.

Φυσικά, το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις και για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύπτει στο όχημά σου, όπως κάποια επισκευή ή ένα σέρβις. Η Hellas Direct με το wallet+ θέλει να διευκολύνει τους οδηγούς να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη που προκύπτει, τη στιγμή που προκύπτει, ούτως ώστε να μπορούν να φροντίσουν το όχημά τους. Όπως άλλωστε γνωρίζουμε όλοι, τα έγκαιρα συντηρημένα οχήματα σημαίνουν περισσότερη ασφάλεια στους δρόμους.

Κάτι εξαιρετικά σημαντικό που πλέον η Hellas Direct το κάνει πράξη.