image

wallet+: Πάρε τώρα τα τέλη κυκλοφορίας της μηχανής σου και πλήρωσε αργότερα

H λύση για ό,τι κι αν χρειάζεται η μηχανή σου βρίσκεται στην πλατφόρμα του wallet+.

Φτάνει πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. H εποχή που όλοι οι οδηγοί καλούμαστε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας για το όχημά μας. Και μπορεί το κόστος για τη μηχανή να είναι λιγότερο από αυτό του αυτοκινήτου, όμως, δεν θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να πάρουμε τώρα τα τέλη και να πληρώσουμε αργότερα σε δόσεις;

Με το αναβαθμισμένο wallet+ που παρουσίασε η Hellas Direct μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να καλύψει με ευέλικτο τρόπο όλες τις ανάγκες της μηχανής του, μοιράζοντας το κόστος σε δόσεις χωρίς τη χρήση κάρτας.

Buy now, Pay later στα τέλη κυκλοφορίας

Αυτό που μας «καίει» όμως τώρα είναι τα φετινά τέλη. Μπορεί να δόθηκε δίμηνη παράταση στην πληρωμή τους από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά καλύτερα να «φεύγει» αυτό το άγχος. Με το wallet+ ξενοιάζεις!

Με την προσθήκη της υπηρεσίας BNPL, το wallet+ καλύπτει πλέον ακόμα περισσότερες ανάγκες των οδηγών με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται online. Συγκεκριμένα, το wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 300 ευρώ τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησής της σε 4 μηνιαίες δόσεις, με επιτόκιο 0%.

Παράλληλα, για ποσά από 301 έως 2.000 ευρώ, το wallet+ προσφέρει χρηματοδότηση με επιτόκιο σταθερό σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής. Τη χρηματοδότηση εγκρίνουν και χορηγούν οι συνεργαζόμενες τράπεζες, Εθνική Τράπεζα και tbi bank.

....

Τι χρειάζεται τώρα να κάνεις; Nα ακολουθήσεις έξι απλά βήματα!

- Ξεκίνα την αίτηση σου στο wallet+

Στη σελίδα του wallet+ συμπλήρωσε μερικά στοιχεία του οχήματος σου, το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και δες το ακριβές ποσό των τελών κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσεις. Στη συνέχεια διάλεξε την τράπεζα από την οποία θα χρηματοδοτηθείς και υπέβαλε την αίτησή σου.

- Συνέχισε online στη τράπεζα

Ολοκλήρωσε την αίτηση στο online περιβάλλον της τράπεζας που επέλεξες, ακολουθώντας τα αναγραφόμενα βήματα.

- Έγκριση αίτησης

Σε 3' από την ολοκλήρωση της αίτησης, θα λάβεις απάντηση από την τράπεζα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει. Μη ξεχάσεις να υπογράψεις τη σύμβαση χρηματοδότησης.

- Εξόφληση τελών κυκλοφορίας

Μετά την έγκριση και την υπογραφή της σύμβασης, το ποσό χρηματοδότησης μεταφέρεται στην Hellas Direct. To wallet+ εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σου άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς εσύ με τίποτα.

....

- Επιβεβαίωση πληρωμής

Μέσα στις επόμενες 4-5 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή της έγκρισης, θα μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι εξοφλήθηκαν και να εκτυπώσεις το σήμα με μια επίσκεψη στον επίσημο ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

- Πληρωμή δόσεων

Πλήρωσε τις δόσεις σύμφωνα με το πλάνο που έχεις επιλέξει.