image

Πώς θα πληρώσετε τα φετινά τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας σε δόσεις χωρίς πιστωτική

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το βάρος των τελών κυκλοφορίας είναι ασήκωτο για πολλούς οδηγούς αυτοκινήτων. Το wallet+ της Hellas Direct, όμως, έρχεται για να τους λύσει τα χέρια.

Για ακόμη μια χρονιά, το ειδοποιητήριο για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του αυτοκινήτου έφτασε. Τα τέλη αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και η προθεσμία λήγει την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, λαμβάνοντας δίμηνη παράταση. Η αλήθεια πάντως είναι πως αυτό το κόστος αποτελεί βαρίδι για πολλούς οδηγούς. Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου άλλωστε όπου τα έξοδα είναι πολλά και όλοι ψάχνουμε τρόπο να «ελαφρύνουμε» τον προϋπολογισμό του σπιτιού.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν υπήρχε μία πλατφόρμα, η οποία να σας έδινε τη δυνατότητα να καλύψετε όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας σε δόσεις, χωρίς πιστωτική, και με επιτόκιο ακόμα και 0%; Μπορεί να ακούγεται ονειρικό, όμως το έκανε πραγματικότητα Hellas Direct, φέρνοντας στη ζωή μας το wallet+.

Για όποιον δεν γνωρίζει, να πούμε πως πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα που ρυθμίζει όλα τα έξοδα για το όχημά σας, λύνοντας ουσιαστικά τα χέρια κάθε οδηγού. Από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μέχρι κάποιο σέρβις ή επισκευή του αυτοκινήτου, το wallet+ μπορεί να χρηματοδοτήσει κάποια ανάγκη μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να καλύψει με ευέλικτο τρόπο αυτό που χρειάζεται το αυτοκίνητο, μοιράζοντας το κόστος σε δόσεις χωρίς τη χρήση κάρτας.

Τέλη απλά, εύκολα και γρήγορα!

....

Η πληρωμή των φετινών τελών κυκλοφορίας γίνεται «παιχνιδάκι» με το wallet+. Όλη η διαδικασία διαρκεί μερικά λεπτά και γίνεται online. Mάλιστα, αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο είναι από 20 έως 300 ευρώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) με εξόφληση σε 4 δόσεις και επιτόκιο 0%. Από την άλλη, για ποσά από 301 έως 2.000 ευρώ η εξόφληση της χρηματοδότησης γίνεται σε 6 ή 12 δόσεις με επιτόκιο που ξεκινά από το 12,6%.

Είτε είστε συνδρομητής της Hellas Direct είτε όχι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα του wallet+, να επιλέξετε «Τέλη κυκλοφορίας 2023» και να δώσετε κάποια στοιχεία για το όχημα (πινακίδα) και εσάς (ΑΦΜ). Στη συνέχεια επιλέγετε τράπεζα και η αίτησή σας ολοκληρώνεται στο online περιβάλλον της. Σε λίγα λεπτά θα γνωρίζετε αν το αίτημά σας έχει εγκριθεί. Από εκεί και μετά, το wallet+ πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας σας και εσείς παραλαμβάνετε απλώς το αποδειτικό της πληρωμής.

Wallet+ για όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου

....

Όπως είπαμε και προηγουμένως, εκτός από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, το wallet+ μπορεί να σας λύσει λύσει τα χέρια σε ό,τι κι αν χρειάζεται το αυτοκίνητό σας: σέρβις, επισκευή εξωτερικής ζημιάς, επισκευή βλάβης, σύντομα και αλλαγή ελαστικών.

Στόχος άλλωστε της Hellas Direct είναι να προσφέρει με το wallet+ μία ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας τον οδηγό να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του την ώρα που προκύπτει.

Με μια απλή επίσκεψη στη σελίδα του wallet+ μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων ας, αλλά και να υπολογίσετε τι θα πληρώσετε τους επόμενους μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Ένας προσωπικός βοηθός δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, έτοιμος να σε βγάλει από έγνοιες και άγχη.

Ακούστε λοιπόν το αυτοκίνητό σας, γιατί αν μιλούσε, θα ζητούσε wallet+.