image

Citroen C3 Aircross: Κάνε «upgrade» στον τρόπο που μετακινείσαι

Το ελκυστικό compact SUV γίνεται ποθητό όσο ποτέ άλλοτε με το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας «Upgrade Now».

Εφαρμόζοντας στην πράξη την εταιρική της υπογραφή «Inspired By You», η Citroen ακούει πάντα τις ανάγκες των πελατών της και ανταποκρίνεται σε αυτές. Έτσι, δημιούργησε αποκλειστικά για το C3 Aircross, το νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού «Upgrade Now».

To Compact SUV C3 Aircross, ανήκει στη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων και με το νέο πρόγραμμα «Upgrade Now» αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του και παράλληλα προσφέρει ένα σημαντικό όφελος στον υποψήφιο πελάτη, εστιάζοντας στον SUV χαρακτήρα, την τεχνολογία, την άνεση και πολυχρηστικότητα.

Citroen C3 Aircross

Το πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού «Upgrade Now» είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του C3 Aircross: Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Pack.

Ανάλογα με την έκδοση, το συνολικό όφελος για το Citroen C3 Aircross φθάνει έως τα 2.300 ευρώ και περιλαμβάνει:
• Σύστημα πλοήγησης Citroen Connect 3D NAV με έγχρωμη οθόνη αφής 9"
• Έγχρωμο Σύστημα Head Up Display
• Πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 3,5"
• Πίσω συρόμενα καθίσματα με υποβραχιόνιο και αλεξήλια πίσω επιβατών
• Σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent και ελαστικά All Seasons.

Citroen C3 Aircross

To Compact SUV Citroen C3 Aircross εντυπωσιάζει με τη αυθεντική προσωπικότητα και τη δυναμική του σχεδίαση προσφέροντας παράλληλα μοναδικές για την κατηγορία δυνατότητες εξατομίκευσης με 70 συνδυασμούς προσωποποίησης.

Πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, το C3 Aircross εξασφαλίζει κορυφαία επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες χάρη στα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort. Παραμένει το σημείο αναφοράς στον τομέα της ευκολίας διαμόρφωσης του εσωτερικού, χάρη στο ασύμμετρα αναδιπλούμενο (2/3-1/3) πίσω κάθισμα, με την αναδιπλούμενη πλάτη που έχει τη δυνατότητα μετακίνησης σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, σε απόσταση 150mm, ενώ η αναδίπλωση της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως και 2,4μ.

Η πλήρης γκάμα κινητήρων τελευταίας γενιάς, συνδυάζει την χαμηλή κατανάλωση με τις επιδόσεις. Το C3 Aircross SUV διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης PureTech (110 & 130 ίππων) και τoυς κινητήρες diesel BlueHDi (110 & 120 ίππων). Οι εκδόσεις με τους 110 ίππους συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ οι κινητήρες PureTech 130 S&S βενζίνης και BlueHDi 120 S&S Diesel με το αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Ταυτόχρονα, 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και 4 συστήματα συνδεσιμότητας συμβάλλουν σε καθημερινά ασφαλείς και άνετες διαδρομές. To Citroen C3 Aircross είναι το πιο εύκολα διαμορφώσιμο SUV της κατηγορίας του και μπορεί να σας συντροφεύσει σε κάθε σας δραστηριότητα χάρη στα ασύμμετρα αναδιπλούμενα και συρόμενα πίσω καθίσματα και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών χωρητικότητας 520 λίτρων.

Αλλά και στον τομέα της συνδεσιμότητας, το νέο C3 Aircross παίρνει "άριστα". Διαθέτει νέα πιο πρακτική και εύκολη στη χρήση, οθόνη 9 ιντσών, που υποστηρίζει τη λειτουργία Mirror Screen. Συμβατή με Android Auto και Apple Car Play, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του smartphone. Διαθέτει επίσης και το τελευταίας γενιάς σύστημα πλοήγησης Connect Nav καθώς και το Citroën Connect Box, που σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με το ειδικό κέντρο οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού καταργεί τα καλώδια και αυξάνει την ευκολία.

To Compact SUV Citroen C3 Aircross είναι ιδανικό τόσο για αστικές όσο και περιαστικές διαδρομές χάρη στο σύστημα Grip Control με λειτουργία ελέγχου κατάβασης, που σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε με άνεση και ασφάλεια σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Και βέβαια συνοδεύεται από την 5ετή εγγύηση της Citroen.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr.

Citroen C3 Aircross