image

Allianz Direct: Η αξιόπιστη και απίστευτα οικονομική ασφάλειά σας

Την πιο πλήρη ασφάλεια για τη μοτοσικλέτα και για το αυτοκίνητό σας σε εντυπωσιακά χαμηλό κόστος και με τη σιγουριά της Allianz, θα βρείτε μόνο στην Allianz Direct.

Το καλοκαίρι έχει ακόμα πολύ χρόνο να διανύσει και η εποχή επιβάλλει μικρές και μεγάλες απολαυστικές αποδράσεις με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα.

Πολλά χιλιόμετρα, με παρέες, φίλους ή την οικογένεια, πολλές φορές σε συνθήκες αντίξοες λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου και την έντονης ζέστης, θα μας οδηγήσουν σε υπέροχα μέρη για διακοπές, ξεκούραση και διασκέδαση.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όμως, όπου και αν βρεθείτε, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, χρειάζεστε μια ασφάλεια αναγνωρισμένη, με μεγάλη αξιοπιστία και τη δυνατότητα να προσφέρει ακριβώς τις καλύψεις που χρειάζεστε.

Allianz Direct

Όπως κάθε όχημα απαιτείται να έχει τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία, έτσι και η ασφάλισή του πρέπει να είναι σίγουρη και αξιόπιστη. Μήπως ζητάμε πολλά;

Από την Allianz, όχι. Ο παγκόσμιος ασφαλιστικός κολοσσός με τις σημαντικές διακρίσεις, μπορεί να προσφέρει ότι χρειάζεστε για να είναι τόσο η καθημερινή σας μετακίνηση όσο και κάθε ταξίδι απαλλαγμένο από κάθε έγνοια.

Η Allianz Ελλάδος, για έξι συνεχόμενα έτη, ήταν ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, με την επίτευξη του υψηλότερου Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (NPS – Net Promoter Score) στον τομέα των Γενικών Ασφαλίσεων. Παράλληλα, σύμφωνα με την Interbrand και την πλήρη έκθεση για τα Top 100 brands (www.bestglobalbrands.com) η Allianz εκτός από την πρωτιά στον κλάδο της, κατάφερε να εξασφαλίσει θέση ανάμεσα στα 40 κορυφαία brands σε όλο τον κόσμο!

Την κορυφαία ασφαλιστική ποιότητα κάλυψης της Allianz μπορείτε σήμερα να την αποκτήσετε πολύ απλά και οικονομικά, χάρη στην Allianz Direct. Στην Allianz Direct θα βρείτε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και ανταποδοτικές καλύψεις αυτοκινήτου, εύκολα και γρήγορα, χωρίς δικαιολογητικά και με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να κινείστε στο δρόμο με σιγουριά. Με λίγα μόλις κλικ, επιλέγετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σας που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, με τόσο χαμηλό κόστος που δεν θα το πιστεύετε.

Συγκεκριμένα, μπορείτε από μόλις 4 ευρώ/μήνα* για τη μοτοσικλέτα σας και από 8 ευρώ/μήνα* για το αυτοκίνητό σας, να αποκτήσετε την ασφάλεια που θα σας επιτρέψει να μετακινήστε χωρίς άγχος για ενδεχόμενο ατύχημα -και φυσικά να αποφύγετε τα μεγάλα πρόστιμα και τις διοικητικές κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση που το όχημά σας είναι ανασφάλιστο.

Φέτος το καλοκαίρι αλλά και και κάθε εποχή, ζήστε την απόλυτη ελευθερία αλλά και την απόλυτη σιγουριά, οδηγώντας το αγαπημένο σας όχημα στις πιο όμορφες διαδρομές και στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, με την αξιοπιστία και την οικονομία της Allianz Direct.

*η τελική τιμή του ασφαλίστρου εξαρτάται από τις καλύψεις και την περιοχή.