image

Το μέλλον της ασφάλισης είναι ψηφιακό

Υπάρχει ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις ασφάλισης στους καταναλωτές. Πρόκειται για το insurancemarket.gr, όπου ο κάθε οδηγός έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει αντικειμενικά τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξει το καλύτερο πακέτο ασφάλειας για αυτόν.

Ένας οδηγός μπορεί να κλείσει την ασφάλεια του offline, δηλαδή με τον «παραδοσιακό» τρόπο στον ασφαλιστή της περιοχής του και online, χρησιμοποιώντας δηλαδή την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Το insurancemarket.gr λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα με 1.000.000 + χρήστες ετησίως να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Όλα ξεκίνησαν πάνω από μια δεκαετία πριν, όταν γεννήθηκε μία ιδέα η οποία θα άλλαζε ριζικά τον τρόπο ασφάλισης. Με το insurancemarket.gr να έχει ξεκινήσει την πορεία του από το 2011, όλο και περισσότεροι οδηγοί δοκιμάζουν την online εμπειρία της ασφάλισης.

Το όραμα της εταιρείας ήταν να γίνει ο σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην εύρεση του καλύτερου για αυτόν ασφαλιστικού προϊόντος. Και το insurancemarket.gr το κατάφερε. Ξεχώρισε γιατί έφερε έναν νέο τρόπο, με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει ευκολότερα το ασφαλιστικό πρόγραμμα που του ταιριάζει. Μετέτρεψε όλη αυτή την παραδοσιακά offline διαδικασία, σε μια πιο προσιτή και online εμπειρία ασφάλισης.

Όπως μας περιγράφει ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer του insurancemarket.gr, «Στην αρχή ο στόχος ήταν να δοθεί στον Έλληνα καταναλωτή ένας καλύτερος τρόπος ασφάλισης, ώστε να βρίσκει ο οδηγός αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του. Μετά από 10 χρόνια εξέλιξης και καινοτομίας, είμαστε περήφανοι που «αλλάξαμε τον τρόπο ασφάλισης στην Ελλάδα» κάνοντάς τον πιο εύκολο, πιο γρήγορο και πιο οικονομικό».

Άλλωστε, τονίζει πως «Ο κινητήριος μοχλός της επιτυχίας μας είναι η συνεχής βελτιστοποίηση του «customer journey» χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους, την τεχνολογία και τα data μας, ένας συνδυασμός για τον οποίο βραβευόμαστε σήμερα, ωστόσο για εμάς είναι η καθημερινότητα με την οποία συνεχώς πορευόμαστε και εξελισσόμαστε».

....

Όλα για τον οδηγό

Και όσο οι σκέψεις και οι συζητήσεις συνεχίζονταν, τόσο οι καινοτομίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Έτσι λοιπόν, με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, το insurancemarket.gr έχει καταφέρει να συνδυάσει πλήθος πλεονεκτημάτων και καινοτομιών.

Συνεργάζεται με περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες για να μπορεί ο χρήστης να συγκρίνει την ασφαλιστική αγορά & έφερε τις adhoc καλύψεις για να επιλέγουν οι οδηγοί τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζονται.

Παρέχει Νομικές Συμβουλές σε όλους τους πελάτες της σε συνεργασία με την ARAG SE και ο ασφαλισμένος έχει δίπλα του τη μοναδική υπηρεσία Best Price Alert, η οποία τον ενημερώνει πριν την ανανέωση του συμβολαίου για το αν έχει βρεθεί πιο οικονομική προσφορά για την ασφάλεια αυτοκινήτου του.

Με βραβευμένη 24ωρη εξυπηρέτηση και εγγύηση χαμηλότερης τιμής οι πελάτες της έχουν πάντα στο πλευρό τους έναν πιστοποιημένο σύμβουλο και κυρίως έναν σύμμαχο στην εξοικονόμηση και την εύρεση της οικονομικότερης επιλογής.

Για όλα αυτά που έγιναν πραγματικότητα σε μία πορεία 10 ετών, το insurancemarket.gr έχει διακριθεί με 35 + βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο eBusiness της Δεκαετίας, το βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης Πελατών και τη διάκριση InsurΤech of The Year.

....

Επιλέγοντας το insurancemarket.gr στηρίζεις την κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία και σε κοινωνικές δράσεις που αφορούν την Ασφάλεια, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Ανάμεσα στις δράσεις της είναι και η ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος με κάθε ασφάλιση κατοικίας. Ακόμα, συμβάλλει στην ενίσχυση φιλοζωικών σωματείων, οίκων ευγηρίας και παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Με αυτές τις δράσεις η εταιρεία αποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας πρέπει να συμβάλλει ενεργά στο "κοινό καλό" και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το insurancemarket.gr ονειρεύεται να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι. Να είναι για εσένα το μέρος που θα βρεις με ένα κλικ όσα ψάχνεις, όχι μόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου, αλλά και για:

10 χρόνια insurancemarket | Πώς φτάσαμε ως εδώ