image

AUTOVISION: Το ΚΤΕΟ όπως ακριβώς το θέλεις

Η AUTOVISION αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα και εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην χώρα μας.

Η AUTOVISION αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα και εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην χώρα μας με περισσότερα από 52 σημεία σε όλη την επικράτεια, καλύπτοντας χωροταξικά το μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Στα 17 χρόνια παρουσίας της – από το 2004 έως σήμερα – στο Δίκτυο της AUTOVISION έχουν διενεργηθεί πάνω από 12.000.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών και δικύκλων), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του πολίτη και του επαγγελματία οδηγού.

Στόχος της AUTOVISION - πέραν της προσφοράς υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου στους χρήστες των οχημάτων - είναι και η «εκπαίδευση» τους για την χρησιμότητα και την σημασία του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων τους.

Autovision

Παράλληλα η AUTOVISION καθιέρωσε πρότυπες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση πελατών, όπως την ενημέρωση τους για τις προθεσμίες τεχνικού ελέγχου μέσω email, sms και τηλεφωνικά. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κλείσουν το ραντεβού τους online μέσω της ιστοσελίδας www.autovision.gr ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά καλώντας τον ενιαίο πανελλαδικό αριθμό 10600.

Ταυτόχρονα οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της AUTOVISION, εγγυώνται την ποιότητα ελέγχου σε ένα άνετο περιβάλλον χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας και αναπτύσσεται:

  • Στην Αττική σε 12 σημεία (Κηφισιά, Μενίδι , Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Βάρη, Ν. Φάληρο, Περιστέρι, Κορωπί, Μεταμόρφωση, Ρέντη, Παιανία, Ασπρόπυργος και Σαλαμίνα)

  • Στη Θεσσαλονίκη σε 2 σημεία (Θέρμη και Πολίχνη)

  • Στη Μακεδονία σε 11 σημεία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, 2 ΚΤΕΟ στην Κατερίνη, Κιλκίς και Καστοριά)

  • Στη Δυτική Ελλάδα σε 4 σημεία (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα)

  • Στη Θεσσαλία σε 3 σημεία (Τρίκαλα, Καρδίτσα , Λάρισα)

  • Στη Στερεά Ελλάδα σε 2 σημεία (Λιβαδειά και Λαμία)

  • Στην Πελοπόννησο σε 7 σημεία (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο , Πύργος, Κυπαρισσία)

  • Στα νησιά σε 6 σημεία (2 ΚΤΕΟ στη Ρόδο, Κάλυμνος, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος)

  • Στην Κρήτη σε 4 σημεία (2 ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Μεσσάρα και Ρέθυμνο).

Autovision

Πιστή στην φιλοσοφία της να καινοτομεί και να πρωτοπορεί και προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες τεχνικού ελέγχου οχημάτων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, η AUTOVISION έχει επενδύσει σε δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, στις οποίες πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος για επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων και δίκυκλα από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό.

Autovision

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης η AUTOVISION παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα οχήματα κοινωφελών οργανισμών καθώς και στο ΕΚΑΒ, στηρίζοντας με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα τη σημαντική αποστολή τους.

Παράλληλα για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης υλοποιούνται δράσεις και εφαρμόζονται μέτρα που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινή λειτουργία των ΙΚΤΕΟ.

Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στον περιορισμό της κατανάλωσης φυσικών πόρων, στη μεγιστοποίηση του βαθμού επαναχρησιμοποίησης υλικών μέσω της ανακύκλωσης ή της εναλλακτικής τους διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και στην πρόληψη πρόκλησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ή κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία.

Autovision

Η πρωτοβουλία αυτή καθιστά την AUTOVISIOΝ το πρώτο Δίκτυο Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου πανελλαδικά που εφαρμόζει τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001.