Πρόγραμμα Ράλι Ακρόπολις 2021– Ώρες έναρξης Ε.Δ.

Πρόγραμμα Ράλι Ακρόπολις 2021– Ώρες έναρξης Ε.Δ.

Το «Ράλι των θεών», όπως πολύ εύστοχα έχει χαρακτηριστεί το Ράλι Ακρόπολις, έμεινε πολύ καιρό μακριά από τη θέση που του αξίζει, στο προσκήνιο των διεθνών αγώνων αυτοκινήτου.

Ο φημισμένος αγώνας θα διεξαχθεί στο διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου και θα έχει έδρα στη Λαμία, όπου θα υπάρχει το service park στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της πόλης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη, όπως είναι η παράδοση και αρμόζει στον αγώνα, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:45. Πριν από αυτή, το πρωί της Πέμπτης, θα έχει πραγματοποιηθεί το shakedown. Μετά την εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί η 1η ΕΔ στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος με ώρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου στις 18:08.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην Κορινθία, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και Λουτράκι. Η συνέχεια θα δοθεί στις Ε.Δ. Θήβα και Ελάτεια που θα ολοκληρώσουν την 1η μέρα του αγώνα.

Οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες και το Ελευθεροχώρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά την Κυριακή 12/9 με την διεξαγωγή για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα της Ε.Δ. Ταρζάν!

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα ωράρια του αγωνιστικού τετραημέρου.

Ράλι Ακρόπολις 2021 Ωράριο

Ράλι Ακρόπολις 2021 Ωράριο

Ράλι Ακρόπολις 2021 Ωράριο

Ράλι Ακρόπολις 2021 Ωράριο