Ποιότητα και εντυπωσιακή πληρότητα

Ποιότητα και εντυπωσιακή πληρότητα

Gazzetta team

Η πρώτη επαφή με το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Renault Clio εντυπωσιάζει. Η κομψότητα των γραμμών, η ποιότητα των υλικών και η πληρότητα του εξοπλισμού απογειώνουν τις αισθήσεις και προϊδεάζουν για μια συναρπαστική αίσθηση άνεσης και ευδαιμονίας. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη μέχρι 10,25’’ μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του οδηγού, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής έως και 9,3’’ του συστήματος πολυμέσων Easy Link είναι τοποθετημένη κάθετα, εν είδη tablet, για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια και εύκολο χειρισμό, προσφέροντας τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης πληροφοριών στην κατηγορία.

image

Το Renault Clio θυμίζει στο ταξίδι αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας

Η εργονομία του ταμπλό και του εσωτερικού εξασφαλίζουν μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, παρά τη μείωση του μήκους του αμαξώματος κατά 12 χιλιοστά, ενώ οι χώροι για τα καθημερινά αντικείμενα έχουν αυξηθεί. Ο χώρος αποσκευών, με όγκο 391 λίτρα είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία και μπορεί να επεκταθεί με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα, τόσο σε επίπεδο ευκολίας και άνεσης, όσο και ασφάλειας. Χαρακτηριστική επίσης είναι η άνεση από την ανάρτηση, ενώ σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου λόγω της προσεγμένης ηχομόνωσης, το Renault Clio θυμίζει στο ταξίδι αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, χωρίς να χάνει την ευελιξία του στην πόλη χάρη στο συμπαγές αμάξωμα, μήκους 4,050 μέτρων.