pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Φαβορί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, από κοντά η ΑΕΚ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του θεσμού, με τις πρώτες αναμετρήσεις της συγκεκριμένης φάσης να έχουν διεξαχθεί και τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 2 Μαρτίου.

Μπορεί στο φετινό Κύπελλο να συμμετέχουν μόνο ομάδες της Super League 1, λόγω τις κατάστασης με τον κορωνοϊό, με την Ομοσπονδία να αφήνει εκτός τις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών, εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων για την εξάληξη της πανδημίας.

Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές της χώρας μας, έχουν βγάλει ειδικό στοίχημα που αφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα λοιπόν με τις αποδόσεις, οι books βλέπουν μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, προσφέροντας τις δύο ομάδες σε τιμές τριπλασιασμού.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά, μετά το εντυπωσιακό 5-2 επί της Λαμίας στον πρώτο μεταξύ τους ματς. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο και καθοριστικό βήμα για τους «4», επικρατώντας 2-1 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τη ρεβάνς να αναμένεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας συναντάμε την ΑΕΚ σε απόδοση 4.00. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται με το ένα... πόδι στην ημιτελική φάση, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ με 4-2 επί του Βόλου. Βέβαια, η ομάδα της Μαγνησίας απέδειξε πως πρόκειται για σκληρό «καρύδι», ωστόσο με σοβαρή εμφάνιση η «Ένωση» μπορεί να πάρει το εισιτήριο.

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό, σε απόδοση 9.00. Οι «πράσινοι» στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών ηττήθηκαν 2-1 και μάλιστα με ανατροπή από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τη ρεβάνς στην Αθήνα να χαρακτηρίζεται «ζωτικής» σημασίας για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρονται σε τιμές τις τάξεως του 18.00.

Από εκεί και πέρα, βρίσκουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα που διατηρεί καλές πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σε τιμές 31.00, με τον Βόλο να πληρώνει στο 300.00 και τη Λαμία στο 1501.00!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV