Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.08.20|07:12

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της

θα-πουλήσει-ακριβά-το-τομάρι-της-11253

Η Γουλβς δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι πήρε την πρόκριση για την οκτάδα, οφείλεται αφενός στο τραγικό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού που έφερε νωρίς το 1-0, αφετέρου στα διαιτητικά… σπόρια που ήταν όλα υπέρ της. Αντίθετα, η Σεβίλλη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Ρόμα στο Ντούισμπουργκ φτάνοντας πολύ εύκολα στο 2-0 και χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Αλλωστε, μιλάμε για την πολυνίκη του θεσμού με πέντε κατακτήσεις (2006, 2007, 2014, 2015, 2016), η οποία πλέον παραμένει αήττητη στα 18 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (10 νίκες, 8 ισοπαλίες). 

Η Σεβίλλη είναι το λογικό φαβορί, όμως εκτιμώ ότι η Γουλβς που θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ποντένσε θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα που τερμάτισε για δύο σερί σεζόν στην 7η θέση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη και η οποία έχει λάτιν χαρακτήρα λόγω της παρουσίας του Πορτογάλου Νούνο Εσπιρίτο Σάντος στον πάγκο της και 9 Πορτογάλων, ενός Ισπανού, ενός Μεξικάνου και ενός Εκουαδοριανού στο ρόστερ της. Ρισκάρω στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ στο ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί μετά το 90λεπτο.

 

shakhtar

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα ένα ματς να είναι 0-0 στο 89’ και να λήγει τελικά 3-0. Ακόμα πανηγυρίζουν όσοι είχαν παίξει over την περασμένη εβδομάδα το Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ. Οι Ουκρανοί προκρίθηκαν εύκολα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκουν τώρα μπροστά τους τη Βασιλεία που πέταξε έξω την περσινή ημιφιναλίστ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Σαχτάρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας υποστεί την τελευταία ήττα της στις 15 Μαρτίου (1-0 από τη Ζόρια), ενώ έχει βρει δίχτυα συνολικά 20 φορές στα 7 τελευταία παιχνίδια της. 

Η Βασιλεία παρατάσσεται στο Γκελζενκίρχεν ως αουτσάιντερ. Συνολικά όμως είναι ομάδα ικανή να κάνει ζημιές, όπως άλλωστε έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Ποντάρω στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ στο over ελπίζοντας σε ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει τον ρυθμό. Αν και όπως αποδείχτηκε και στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip