Δώρο Αυγούστου με απόδοση 465.00 από τον Gortz Mark

O Gortz Mark συνεχίζει ακάθεκτος! Ακόμη ένα απόλυτο ταμείο ήρθε να προστεθεί στην έναρξη της σεζόν και όσοι ακολούθησαν, ξεκίνησαν ήδη να πακετάρουν και να κλείνουν εισιτήρια για τα νησιά! Κι αυτοί που πήγαν ήδη διακοπές, θα ξαναπάνε!

💰Super προσφορά* γνωριμίας!

Πρόκειται για killer machine για τους μπουκ! Το νέο, τρομερό ταμείο, άγγιξε απόδοση που ζαλίζει. Μεσημέρι Σαββάτου και στο πρόγραμμα κυριαρχούν οι Αγγλίες και η Γερμανία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός δελτίου και το μοναδικό γαλλικό παιχνίδι αυτή της ζώνης.

Δύο τα ματς από την Premier League. Μπράιτον – Νιούκαστλ και Γουλβς – Φούλαμ. Σβηστά και τα δύο, 0-0 το τελικό αποτέλεσμα σε αμφότερα. Στο 3.30 η ισοπαλία στο πρώτο, στο 3.35 στο δεύτερο.

Ακόμη δύο παιχνίδια, αυτή τη φορά από την Bundesliga. Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη. Και στα δύο, η τιμή του χιναριού, στο 3.60. Από το 48’ διαμορφωμένο το 1-1 στο Βερολίνο, όμως στη Βρέμη, η Βέρντερ ισοφάρισε στο 95’ για το τελικό 2-2!

Τέλος, το Γκινγκάμπ – Παρί, ήταν ένα κλασικό, γαλλικό, δεύτερης κατηγορίας ματς. Το 0-0 τα λέει όλα.

Κι έτσι, ο Gortz Mark συνέχισε να στέλνει στο ταμείο όσους τον ακολουθούν.

Καλοφάγωτα σε όλους!

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένα από τα σχόλια που έγιναν στο group να πάρετε μια γεύση: 👇

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά άρθρα