pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ποια ομάδα είναι φαβορί για τον Νικ Καλάθη

Πλησιάζει η ώρα που ο Νικ Καλάθης θα ανακοινώσει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την αίσθηση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα να είναι ότι οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσε του άρτι αφιχθέντος Δημήτρη Ιτούδη. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέσυρε την πρόταση του προς τον Καλάθη και προχωράει στο plan b όπως άφησε να διαρρεύσει η πράσινη ΚΑΕ. Να θυμίσουμε ότι Παναθηναϊκός και Φενέρ έχουν καταθέσει την ίδια οικονομικά πρόταση καθώς του προσφέρουν 4.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, με τον Καλάθη να ζητάει από το «τριφύλλι» 4.500.000 ευρώ επίσης για τρία χρόνια.

Καταλύτης στην απόφαση του Καλάθη δεν είναι το χρηματικό σκέλος της υπόθεσης. Η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε είναι εκείνη που θα τον οδηγήσει να περάσει τα στενά του Βοσπόρου. Το brand name του Έλληνα κόουτς είναι ικανό να τραβήξει από μόνο του οποιονδήποτε σπουδαίο παίκτη. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο άλλοτε βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει «κοπιάρει» στον μέγιστο βαθμό τον τρόπο προσέγγισης των παικτών που τον ενδιαφέρουν… Επίσης οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησαν όλους τους διαθέσιμους τίτλους και μιλούν την ίδια μπασκετική γλώσσα. Κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος προσαρμογής του Καλάθη στη Τουρκία θα είναι μηδαμινός.

🔥ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!💵🍒

Είναι φανερό ότι το πρότζεκτ της Φενέρμπαχτσε είναι πιο ελκυστικό στο μυαλό του Καλάθη. Μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς και τα δύο χρόνια ισχνής παρουσίας στην Ευρωλίγκα η παρουσία του Ιτούδη δίνει το σάλπισμα για την μεγάλη αντεπίθεση και ο Νικ θέλει να είναι μέρος της.  Άλλωστε στην Κωνσταντινούπολη θα βρει και μια ομάδα οικονομικά δυνατή ώστε και ο ίδιος να μπορέσει να δώσει τις απαντήσεις του. Η διαρροή των συζητήσεων της Μπαρτσελόνα με τον Σατοράνσκι, πριν ακόμα τελειώσουν οι Ισπανικοί τελικοί σίγουρα δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Καλάθη.

Ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκα μπορεί να είναι 33 ετών, αλλά έχει 2-3 πολύ καλά μπασκετικά χρόνια μπροστά του και θέλει να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV