Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι με θύμα τον 35χρονο πρώην πυγμάχο, Χάρη Κοντογιώργη. Ο 35χρονος έφτασε έξω από το γυμναστήριο στην οδό Εκάβης 39 και μόλις οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον είδαν, τον γάζωσαν με τέσσερις σφαίρες. Ο 35χρονος πρώην πυγμάχος έφτασε έξω από το γυμναστήριο με το μηχανάκι του, πάρκαρε και κατέβηκε για να μπει μέσα σε αυτό. Τότε, ο ένας από τους δύο δράστες κατέβηκε από τη μηχανή, τον πλησίασε πεζός και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στη μηχανή, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Διαβάστε ακόμηΓαλάτσι: Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του πυγμάχου έξω από γυμναστήριο

Τώρα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται τη νέα δολοφονία ψάχνουν τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο 35χρονος ήταν σεσημασμένος και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο 35χρονος πρώην πυγμάχος που έπεσε νεκρός έξω από το γυμναστήριο στο Γαλάτσι εμπλεκόταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν στο χώρο της νύχτας και είχε βγει στη δημοσιότητα το 2011. Στον πρώην πυγμάχο, μάλιστα, είχαν δώσει το ψευδώνυμο «Dirty Harry».   

Χάρης Κοντογιώργης: Τον ήξεραν ως «ανιψιό» του «κεφάλα» που εκτέλεσαν στη Μεταμόρφωση

Ο 35χρονος πρώην πυγμάχος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ λίγο μετά τις 18:00 ήταν γνωστός ως «ανιψιός» του 58χρονου «Κεφάλα», του γνωστού πρώην πυγμάχου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, η δολοφονία του 35χρονου πρώην πυγμάχου σχετίζεται με το επίσης μαφιόζικο χτύπημα στον 58χρονο πυγμάχο «Κεφάλα», τον Μάιο του 2021, έξω από καντίνα στη Μετομόρφωση. 

Οι περισσότεροι γνώριζαν τον Χάρη Κοντογιώργη ως τον «ανιψιό» του «Κεφάλα» όχι γιατί είχαν συγγένεια αλλά επειδή ο 58χρονος τον είχε από μικρό στην ομάδα του. Ο «Κεφάλας» ήταν γνωστός στους αστυνομικούς και είχε απασχολήσει στο παρελθόν το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία που υποβλήθηκε το 2011, ως ηγέτης ομάδας που πουλούσε προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Ιωνίας, της Χαλκηδόνας, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Κηφισιάς. Το 2007 είχε κατηγορηθεί μαζί με τρία ακόμα άτομα για αρπαγή και ξυλοδαρμό άνδρα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι και οι δύο δολοφονίες οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας, που τα τελευταία τρία χρόνια μετρά πάνω από 22 νεκρούς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA