Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor μπορεί να μην έχει τελειώσει, ωστόσο αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν δεχθεί επαγγελματικές προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ανάμεσά τους ο Τζέιμς Καφετζής με τον Νίκο Μπάρτζη, που φημολογείται πως τους θέλουν για ταξιδιωτική εκπομπή, ο Αλέξης Παππάς που όλα δείχνουν πως θα είναι ο επόμενος bachelor, καθώς και ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ο Ατζούν θέλει να τους δέσει με συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη προσεγγίσει τους δύο παίκτες και μάλιστα με αστρονομικό ποσό, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό. «Υπάρχει ήδη πρόταση από τον Acun Ilicali σε Σάκη και Μαριαλένα, ένα δώρο, όχι δώρο γάμου, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν. Είναι για τηλεοπτική συνεργασία, ξέρουμε ότι η Acun Medya έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, οπότε κατ’ επέκταση θα είναι με τον ΣΚΑΙ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά έμαθα ότι η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό με πολλά μηδενικά για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Έγινε η πρώτη κρούση στον Άγιο Δομίνικο και ανανέωσαν και οι δύο το ραντεβού για την Αθήνα, μετά τον μεγάλο τελικό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι κοινό συμβόλαιο, δεν ξέρουμε αν τους θέλουν μαζί ή ξεχωριστά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Acun τους δίνει χρυσάφι γιατί θέλει να τους έχει στο δυναμικό του και όλη την επόμενη τηλεοπτική περίοδο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA