Μενού
synatsaki psinakis
Glomex
  • Α-
  • Α+

Μέσω Instagram απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη το πρωί της Κυριακής (28/04) στα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια του J2US.

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν καλεσμένος κριτής στο χθεσινό επεισόδιο του J2US στη θέση της Δέσποινας Βανδή, που βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο γνωστός μάνατζερ έκανε ένα σχόλιο για τη Μαίρη Συνάτσακη και το #Metoo που πυροδότησε αντιδράσεις.

«Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» είπε, αναφερόμενος στη Μαίρη Συνατσάκη.

 

«Είμαι από τους πρώτους που στήριξα και τις γυναίκες και τον κάθε αδικημένο, από τον προηγούμενο αιώνα. Μιλώ από προσωπική άποψη. Όπως τότε σε ένα σόου που ήμουν συνεννοημένoς με την κυρία Λιόλιου δήθεν να κατεβάσω το σουτιέν και αμέσως την άλλη μέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Και όλοι με λέγανε βιαστή. Η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα γιατί δεν έκανε μήνυση στον "βιαστή". Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια», είπε συγκεκριμένα.

Η απάντηση της Συνατσάκη

Η ίδια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και τόνισε στο Instagram: «Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη».

«Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης», πρόσθεσε η Μαίρη Συνάτσακη.

«Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές», συμπλήρωσε.

«Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του», υπογράμμισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Επίσης, έγραψε στο Instagram: «Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή».

Τι είπε ο Ψινάκης

«Κύριε Στρατή δε σας είχα δει live. Είστε καταπληκτικός, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για τα #Metοo και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι», είπε επίσης ο Ηλίας Ψινάκης στο show.

«Θεωρώ ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #Metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν στηρίξει το #Metoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια», πρόσθεσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA