10 κορυφαίες προτάσεις αγοράς στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Gazzetta team
10 κορυφαίες προτάσεις αγοράς στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»
Το gazzetta παρουσιάζει τις πιο συμφέρουσες ειδικές προσφορές, που κάνουν δέκα εταιρείες αυτοκινήτων στους επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Anytime 2019».

Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια μπορεί να πετύχουν όσοι σχεδιάζουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο και πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση «Αυτοκίνηση – Anytime 2019», η οποία άνοιξε σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου τις πύλες της και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019. Εκτός λοιπόν από την πληθώρα νέων μοντέλων που θα δουν στα περίπτερα, αρκετές εταιρείες δελεάζουν τις επισκέπτες με ειδικές προσφορές με αφορμή την ίδια την έκθεση. Το gazzetta έκανε το σχετικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε δέκα τέτοιες περιπτώσεις.

1. Ford

Η Ford εφαρμόζει για το διάστημα 9 έως 20 Νοεμβρίου το προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days σε αναβαθμισμένη μορφή και με σημαντικότατα οφέλη για τους επισκέπτες του περιπτέρου της. Συγκεκριμένα προβλέπονται θεαματικές εκπτώσεις στην τιμή όλων των Ranger, μάλιστα στην περίπτωση της κορυφαίας έκδοσης Wildtrack φτάνει το όφελος τις 8.000 ευρώ.

Μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν έως και τις 3.720 ευρώ, παρέχονται και για τα μοντέλα Fiesta, Focus, Edge, Kuga, C-Max και την υπέροχη Mustang ανάλογα πάντα με την έκδοση.

2. Κia

H αντιπροσωπεία της κορεάτικης φίρμας παρέχει έως τις 25 Νοεμβρίου –με αφορμή την έκθεση- ένα όφελος τιμής για την αγορά ενός καινούριου μοντέλου της, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 400 και 1.000 ευρώ. Να σημειώσουμε, ότι από την έκπτωση εξαιρείται το Kia Rio.

3. Ηyundai

Kαι εδώ προβλέπονται για τους επισκέπτες του περιπτέρου της συγκεκριμένης μάρκας επιπρόσθετες εκπτώσεις 400 έως 500 ευρώ για όλα τα μοντέλα της. Εξαιρούνται οι εκδόσεις υψηλών επιδόσεων Ν του Hyundai i30 και του Fastback.

4. DS Automobiles

Η premium θυγατέρα του ομίλου PSA κάνει μία πρωτότυπη καμπάνια. Συγκεκριμένα, όσοι επισκέπτες ενδιαφερθούν για test drive ενός μοντέλου της, θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού και να τους παραχωρηθεί για ένα ολόκληρο 24ωρο. Αν προχωρήσουν μετά στην αγορά του αυτοκινήτου, τότε θα τους δοθεί προνομιακή έκπτωση λόγω της έκθεσης ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση της επιλογής τους.

5. VW

Η αντιπροσωπεία της Volkswagen έχει θέσει σε ισχύ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, μία αναβαθμισμένη εκδοχή του προωθητικού προγράμματος 4All. Σε αυτήν προβλέπεται 15% προκαταβολή αντί 30% και ένα μειωμένο επιτόκιο 2,4% αντί του κανονικού 3,9%. Το πρόγραμμα 4All περιλαμβάνει έως 4 έτη χρηματοδότηση και στη δόση περιλαμβάνεται εγγύηση και σέρβις (όχι δωρεάν) για το ίδιο διάστημα. Παρέχεται επίσης ασφάλιση για 6 μήνες, ενώ ισχύει για όλα τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

6. Peugeot

Με αφορμή την έκθεση παρατείνεται το προωθητικό πρόγραμμα της Peugeot έως τα τέλη της χρονιάς, το οποίο προβλέπει για όλα τα μοντέλα της εταιρείας με σήμα το λιοντάρι 3 χρόνια δωρεάν σέρβις και οδική βοήθεια.

7. Μazda

Eφόσον γίνει η παραγγελία ενός καινούριου αυτοκινήτου έως τα τέλη Νοεμβρίου θα έχει όφελος ο πελάτης έως και 2.000 ευρώ. Η προσφορά αναφέρεται σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα και δεν περιλαμβάνει τα Mazda CX-30, MX-5 καθώς επίσης τα Mazda 3 με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων.

8. Renault

Ειδικά για τη διάρκεια της έκθεσης προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault δωρεάν ασφάλιση ενός έτους για το Clio και έξι μηνών για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της.

9. SEAT

Στη SEAT θα επωφεληθούν ιδιαίτερα όσοι επισκέπτες ενδιαφερθούν για το Tarraco. Το μεγαλύτερο SUV της ισπανικής μάρκας προσφέρεται σε ειδικές τιμές, από τις οποίες ξεχωρίζει ιδιαίτερα η έκδοση Tarraco 1.5 καθώς μειώνεται η αρχική τιμή των 32.400 ευρώ στις 26.990 ευρώ. Εκπτώσεις παρέχονται επίσης και στα άλλα μοντέλα της SEAT κατά περίπτωση και έκδοση.

10. Volvo

Σημαντικότατο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι προσφορές της Volvo, καθώς το όφελος για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ενός ετοιμοπαράδοτου XC60, XC90, V90 Cross Country, V60 Cross Country κυμαίνεται μεταξύ 5.000 και 8.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!