Νέα μοντέλα Yamaha 2020 Live από την EICMA (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Νέα μοντέλα Yamaha 2020 Live από την EICMA (vid)
Η Yamaha παρουσιάζει σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση των νέων μοντέλων από την πιο σημαντική έκθεση μοτοσυκλετών στο Μιλάνο, την EICMA.

Θέλετε να ανακαλύψετε τη νέα σειρά μοτοσυκλετών και σκούτερ της Yamaha για το 2020;

Φέτος η Yamaha Motor Europe εφαρμόζει έναν νέο πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης των νέων μοντέλων Yamaha 2020 στα πλαίσια της EICMA!

H καθιερωμένη Press Conference αντικαθίσταται από μία σύγχρονη και πιο αποτελεσματική παρουσίαση. H Ελληνική αντιπροσωπεία έχει ανεβάσει την πρόσκληση της παρουσίασης και video 15 sec. που προσκαλεί όλους τους φίλους της μάρκας στη ζωντανή παρουσίαση.

Δείτε το εδώ!

Θέλετε να ανακαλύψετε τη νέα σειρά μοτοσυκλετών και σκούτερ της Yamaha για το 2020;

  • Μείνετε συντονισμένοι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 ώρα CET - ώρα Ελλάδος 22.00 - για την αποκάλυψη των νέων μοντέλων της Yamaha για το 2020!
  • Την ίδια μέρα από τις 21.30 ώρα CET – ώρα Ελλάδας 22.30 – θα είναι άμεσα διαθέσιμα στο Press Site το Δελτίο Τύπου, τα video, οι εικόνες και οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα!
    Όσοι δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, συνδεθείτε άμεσα στον ακόλουθο σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες : https://my.yamaha-motor.eu/

Για να το παρακολουθήσετε την παρουσίαση την Κυριακή το βράδυ στις 22.00, θα χρειαστεί να συνδεθείτε μέσω Facebook, Youtube ή/και στην ιστοσελίδα της Yamaha.

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/reveal/yamaha-backstage/

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!