O Αντώνης Ρέμος πρώτος πελάτης της DS7 Crossback στην Ελλάδα

Gazzetta team
O Αντώνης Ρέμος πρώτος πελάτης της DS7 Crossback στην Ελλάδα
Ο γνωστός τραγουδιστής «αλλαξοπίστησε» για τα μάτια του πολυτελούς SUV DS7 Crossback της νέας γαλλικής μάρκας DS και είναι ο πρώτος πελάτης, που το παρέλαβε στην Ελλάδα.

Mεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το DS7 Crossback, αν και η πρώτη έκθεση DS Store της πολυτελούς μάρκας DS επί ελληνικού εδάφους θα εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες στη Λεωφόρο Κηφισίας 240 – 242, στο Χαλάνδρι. Εκεί θα υποδέχεται τους επισκέπτες ένα μοναδικό περιβάλλον, ενώ η εισαγωγική εταιρεία υπόσχεται μοναδικές υπηρεσίες για τους πελάτες της.

Το στυλάτο SUV κέρδισε τον Αντώνη Ρέμο με την πρώτη ματιά και έτσι έγινε ο πρώτος αγοραστής του στην Ελλάδα, παρόλον που μέχρι σήμερα ήταν φανατικός λάτρης του Jeep Grand Cherokee. Ο διάσημος καλλιτέχνης επέλεξε την πλουσιότερη έκδοση SO CHIC με τον κορυφαίας απόδοσης κινητήρα βενζίνης των 225 ίππων και σε συνδυασμό με ένα υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, η οποία κοστίζει βάσει τιμοκαταλόγου 44.700 ευρώ.

Να σημειώσουμε, ότι η DS αποτελεί τη μάρκα πολυτελείας του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot, Citroen και τώρα πλέον και Opel), η οποία φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της premium κατηγορίας αυτοκινήτων, όπου κυριαρχούν μέχρι σήμερα οι γερμανικές φίρμες. Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει η PSA ένα τμήμα επίλεκτων μηχανικών και υπεύθυνων εξέλιξης, ενώ για όλα τα μοντέλα της DS χρησιμοποιούνται ποιοτικά υλικά και εξαρτήματα από το πάνω ράφι και ακολουθούνται καινοτόμοι τρόποι παραγωγής.

Το εντυπωσιακό DS7 Crossback ξεκινά στις βενζινοκίνητες εκδόσεις των 130 ίππων από 27.999 ευρώ και στις πετρελαιοκίνητες ίδιας ισχύος από 32.100 ευρώ, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικό value for money με βάση τα συνολικά του προσόντα. Το gazzetta οδήγησε το αυτοκίνητο στην Ελλάδα και σύντομα θα αναφέρουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας.

Στην έκθεση ‘’Αυτοκίνηση 2018’’, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 18 Νοεμβρίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, θα παρουσιάσει η ελληνική αντιπροσωπεία του ομίλου Συγγελίδη στο περίπτερο της DS το κόμπακτ SUV DS3 Crossback, που θα λανσαριστεί αργότερα στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Μάλιστα, η παρουσίαση θα γίνει από κορυφαίο στέλεχος της PSA από τη Γαλλία, που υπογραμμίζει τη σημασία την οποία δίνει ο όμιλος στη νέα μάρκα του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!