10 λόγοι για να εμπιστευτείς το Leasing σήμερα

Gazzetta team
10 λόγοι για να εμπιστευτείς το Leasing σήμερα
Αναρωτιέστε ακόμα αν υπάρχει λόγος να εμπιστευτείτε το leasing; Δεν είστε σίγουροι ότι σας αφορά αν δεν έχετε κάποια επιχείρηση; Κάτι σας λέει ότι είναι η σωστή επιλογή; Παρακάτω βρείτε όλες τις απαντήσεις και θα είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Εξοικονόμηση πόρων και χρόνου, σταθερό μηνιαίο κόστος και δυνατότητα αλλαγής μοντέλου κάθε 3 έως 5 χρόνια είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου.

Επιπλέον, παρότι πολλοί θεωρούν ότι το leasing αυτοκινήτου απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις, η LeasePlan μισθώνει αυτοκίνητα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πελάτη, προσφέροντας μάλιστα μία σειρά από πλεονεκτήματα, τα οποία γέρνουν τη ζυγαριά σαφώς υπέρ του leasing και κατά του παραδοσιακού τρόπου απόκτησης ενός οχήματος, δηλαδή της αγοράς του. Γι' αυτό, εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου κερδίζει συνεχώς έδαφος μεταξύ των υποψήφιων πελατών είτε πρόκειται για εταιρείες και ατομικές επιχειρήσεις είτε για ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Ποιοι είναι όμως οι 10 βασικοί λόγοι, οι οποίοι συνηγορούν υπέρ της επιλογής του leasing, ιδιαίτερα μάλιστα εφόσον συνδυάζεται με την αξιοπιστία και την εγγύηση της LeasePlan; Counting down…

10. Επιμερισμός κόστους

Για το leasing ενός αυτοκινήτου απαιτείται αρχικά ως προκαταβολή ένα σχετικά χαμηλό κεφάλαιο. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί ο πελάτης βελτιωμένη ρευστότητα, καθώς δεν αναγκάζεται να εκταμιεύσει ολόκληρο το κεφάλαιο αγοράς ενός οχήματος.

9. Προβλέψιμο κόστος χρήσης

Στο μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνονται τα πάντα, εκτός των καυσίμων και των… κλήσεων της Τροχαίας. Έτσι, γνωρίζετε από πριν το κόστος χρήσης του οχήματος και είστε στην πλεονεκτική θέση να μπορείτε να κάνετε με ακρίβεια τους προγραμματισμούς σας, καθώς το ποσό δεν μπορεί να ανατραπεί από δαπανηρές επισκευές, κόστη συντήρησης, αλλαγές ελαστικών, κ.λπ. Στο μίσθωμα είναι ενσωματωμένα ακόμη και τα τέλη κυκλοφορίας και η οδική βοήθεια.

8. Μηδενικό ρίσκο

Το μηνιαίο μίσθωμα παραμένει σταθερό και δεν αλλάζει σε όλη τη διάρκεια του leasing, οπότε δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε, ως πελάτης, για την αξία μεταπώλησης του οχήματος, για αλλαγές στα επιτόκια χρηματοδότησης κ.λπ.

7. Όχημα αντικατάστασης

Τέρμα το χάσιμο χρόνου και τα περιττά έξοδα. Αν πάθει βλάβη ή ζημιά το αυτοκίνητό σας, δικαιούστε όχημα αντικατάστασης, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε ούτε να καταφύγετε σε δαπανηρές λύσεις, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, ταξί κ.λπ.

6. Απολαύστε το αγαπημένο σας μοντέλο

Δεν χρειάζεται, πλέον, να θαυμάζετε μόνο από μακριά τα νέα μοντέλα. Ένα συμβόλαιο μακροχρόνιας μίσθωσης λήγει μετά από μία τριετία έως πενταετία και έτσι μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια ένα άλλο μοντέλο, που μόλις λανσαρίστηκε στην αγορά.

5. Ειδικές προσφορές

Η LeasePlan με τα SpecialDeals προσφέρει πληθώρα υπερσύγχρονων αυτοκινήτων σε πολύ προσιτά μηνιαία μισθώματα. Χάρη σε αυτό, μπορεί να ανέβει κάποιος πολύ εύκολα κατηγορία οχήματος και να καθίσει στο τιμόνι ενός μοντέλου, το οποίο δεν θα ήταν σε θέση να αγοράσει.

4. Εξοικονόμηση χρόνου

Ο χρόνος είναι χρήμα, γι’ αυτό η LeasePlan μετατρέπει τη διαδικασία της μακροχρόνιας μίσθωσης σε απλή και εύκολη υπόθεση. Ειδικοί συνεργάτες της συμβουλεύουν τους πελάτες για την επιλογή του ιδανικού οχήματος ανάλογα με τις ανάγκες τους, ενώ τους απαλλάσσουν και από όλες τις υποχρεώσεις διαχείρισης και συντήρησής του.

3. Ευελιξία χωρίς δέσμευση

Οι ανάγκες, αλλά και οι επιθυμίες μας, αλλάζουν με τον χρόνο. Ο ερχομός ενός παιδιού, η μετακόμιση σε περιοχή όπου θα ήταν χρήσιμο ένα τετρακίνητο μοντέλο, η μείωση του εισοδήματος απαιτούν ευελιξία προσαρμογής χωρίς δεσμεύσεις και πρόσθετα κόστη. Το leasing προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς η διάρκεια της μίσθωσης διαμορφώνεται μεταξύ 36 και 60 μηνών και μετά τη λήξη της μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στα νέα δεδομένα.

2. Διαχείριση στόλου

Η LeasePlan αναλαμβάνει τη διαχείριση των οχημάτων των πελατών της, ώστε αυτοί να μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

1. Αμεση και συνεχής εξυπηρέτηση

H Online πλατφόρμα εξυπηρέτησης MyLeasePlan, προσφέρει άμεση επικοινωνία με την LeasePlan σε 24ωρη βάση και οι οδηγοί μπορούν, για παράδειγμα, να ενημερωθούν για τον τρόπο αντιμετώπισης ατυχήματος ή κλοπής, να ζητήσουν την έκδοση πράσινης κάρτας κ.λπ.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!