Σε ποιες χώρες πωλούνται τα φτηνότερα και τα ακριβότερα Ι.Χ.;

Gazzetta team
Σε ποιες χώρες πωλούνται τα φτηνότερα και τα ακριβότερα Ι.Χ.;
Tεράστιες διαφορές στις τιμές των καινούριων αυτοκινήτων υπάρχουν από χώρα σε χώρα. Μία διεθνής έρευνα αποκαλύπτει ποιες είναι οι πενήντα ακριβότερες και φτηνότερες χώρες, για να αγοράσεις ένα ολοκαίνουριο Ι.Χ.

Η αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου συχνά αποτελεί μια αρκετά δύσκολη απόφαση, δεδομένης αφενός της πληθώρας των επιλογών και αφετέρου του ύψους των τιμών των οχημάτων στις διάφορες χώρες.

Στη δύσκολη απόφασή μας αυτή συνοδοιπόρος στέκεται η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, η οποία όπως κάθε χρονιά κατάρτισε τη λίστα με τις 50 πιο ακριβές και φτηνές χώρες για την αγορά αυτοκινήτου ανά τον πλανήτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσίευση του Business Insider, η αγορά ενός μεσαίου αυτοκινήτου στην κατηγορία του Volkswagen Golf κοστίζει περί τις 86.412 δολάρια στη Σιγκαπούρη και 44.062 δολάρια στη Κοπεγχάγη.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα ένα ανάλογο αυτοκίνητο κοστίζει περί τις 24.148 δολάρια, με την τιμή του να κατρακυλάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας στα 12.066 δολάρια. Μέχρι που συμφέρει δηλαδή να ταξιδέψεις στην Ινδία, για να αγοράσεις Ι.Χ.

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο ενός μεσαίου αυτοκινήτου σε δεκάδες διαφορετικές περιοχές του πλανήτη.

Πηγή: www.insider.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!