Δικαιώθηκε ο Ρόσι στο δικαστήριο, για το ράντσο του (pics&vid)

Γιώργος Βαρίνος
Δικαιώθηκε ο Ρόσι στο δικαστήριο, για το ράντσο του (pics&vid)
Κερδισμένος από τη δίκη ενάντια στο ράντσο του βγήκε ο Βαλεντίνο Ρόσι απέναντι στους γείτονές του που παραπονέθηκαν για τον θόρυβο και για παρατυπίες στην διαδικασία αγοράς της έκτασης.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη του ’17, ορισμένοι εκ των γειτόνων του Βαλεντίνο Ρόσι στο ράντσο του στην Tavullia, κατέθεσαν αγωγή εναντίον του ως ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ράντσου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ορισμένες άδειες δεν ήταν σωστές, οι κανονισμοί σχετικά με το θόρυβο παραβιάζονταν τακτικά, ενώ ορισμένες άδειες οικοδόμησης είχαν χορηγηθεί παράνομα. Τα βασικά προβλήματα των ιδιοκτητών των σπιτιών που βρίσκονται δίπλα στο ράντο του Βαλεντίνο Ρόσι, είναι τόσο η ηχορύπανση όσο και η σκόνη που σηκώνεται μετά τις προπονήσεις.

Η δίκη ξεκίνησε στις 02 Ιανουαρίου και μετά από εκτεταμένες συζητήσεις η ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν δικαίωσε τους γείτονες, αλλά τον Βαλεντίνο Ρόσι! Το δικαστήριο απέρριψε το κατηγορητήριο και δεν δέχτηκε ότι υπήρξαν παράνομες πράξεις. Επιπλέον δέχτηκαν ότι δεν παραβιάζονταν οι ώρες κοινής ησυχίας και ότι η ηχορύπανση ήταν εντός νομίμων ορίων.

Παντού υπάρχουν «γέροι» στο μυαλό και την ψυχή. Το να σέρνεις σε δίκη τον μεγαλύτερο σύγχρονο οδηγό αγώνων για παραβίαση των ωρών κοινής ησυχίας σημαίνει πως πρέπει να είσαι μεγάλος... γκασμάς!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!