Κρυμμένος στο… ταμπλό μιας BMW X5

Gazzetta team
Κρυμμένος στο… ταμπλό μιας BMW X5
Ένα Μαροκινός προσπάθησε να περάσει λαθραία στην Ισπανία ένα 12χρονο αγόρι κρυμμένο στο ταμπλό μιας BMW X5.

Γνωρίζουμε όλοι πως η BMW X5 είναι ένα άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο, δεν γνωρίζαμε όμως πως έχει τόσο χώρο ανάμεσα στο ταμπλό και τον κινητήρα. Η νέα αυτή διάσταση στην έννοια των εσωτερικών χώρων ενός αυτοκινήτου,δόθηκε από έναν Μαροκινό ο οποίος έκρυψε μέσα στο… ταμπλό του αυτοκινήτου ένα 12χρονο αγόρι από την Αφρική.

Σκοπός ήταν να το περάσει λαθραία από τα σύνορα της Ισπανίας και η ανακάλυψη ήταν κάπως τυχαία. Οι αστυνομικοί έψαξαν όλο το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, όπως είπαν και μόνο όταν ένα αστυνομικός πέρασε δίπλα από τη θέση του συνοδηγού με ένα μηχάνημα ανίχνευσης παλμών συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι μετρήσεις έδειχναν πως υπήρχε κάποιος εκεί και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως όταν έβαζε το χέρι του μέσα στο ντουλαπάκι θα άγγιζε ένα ανθρώπινο σώμα. Το αγόρι όπως ήταν φυσικό δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένο, με συμπτώματα διάσεισης και μουδιασμένο σε όλο του το κορμί από τον τρόπο με τον οποίο είχε στριμωχτεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!