Συναρπαστικά νέα SUV στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Γιώργος Βαρίνος
Συναρπαστικά νέα SUV στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»
Η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ευκαιρία να δείτε από κοντά τις νέες αφίξεις των πιο σημαντικών μοντέλων της αγοράς.

Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, η κατηγορία των μεσαίων και συμπαγών SUV καλπάζει σε πωλήσεις. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου, ώστε να παρουσιάσουν νέα μοντέλα και να κερδίσουν από την σημαντική αύξηση των πωλήσεών της.

Στην έκθεση «Αυτοκίνηση-Fisikon 2017» κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά εννέα SUV, τα οποία ανήκουν στις κατηγορίες B, C και D και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες σε συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και πολυμέσων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους, πρακτικότητα, δυνατότητα κίνησης πέραν της ασφάλτου και λογικό κόστος.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά όσα SUV κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά και μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε μόνο στην έκθεση «Αυτοκίνηση – Fisikon 2017». Αυτή συνεχίζεται στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού ακινήτου ξιφασκίας, έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 – 21:00, το εισιτήριο γενικής εισόδους κοστίζει 6 ευρώ. Άνεργοι, ΑμΕΑ, παιδιά 12-18 ετών και φοιτητές πληρώνουν 3 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ στον προαύλιο χώρο της έκθεσης πραγματοποιούνται δωρεάν test drive των πιο δημοφιλών μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!