Συναρπαστικά νέα SUV στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Συναρπαστικά νέα SUV στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Συναρπαστικά  νέα SUV στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ευκαιρία να δείτε από κοντά τις νέες αφίξεις των πιο σημαντικών μοντέλων της αγοράς. 

Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, η κατηγορία των μεσαίων και συμπαγών SUV καλπάζει σε πωλήσεις. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου, ώστε να παρουσιάσουν νέα μοντέλα και να κερδίσουν από την σημαντική αύξηση των πωλήσεών της.

Στην έκθεση «Αυτοκίνηση-Fisikon 2017»  κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά εννέα SUV, τα οποία ανήκουν στις κατηγορίες B, C και D και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες σε συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και πολυμέσων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους, πρακτικότητα, δυνατότητα κίνησης πέραν της ασφάλτου και λογικό κόστος.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε με αλφαβητική σειρά όσα SUV κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά και μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε μόνο στην έκθεση «Αυτοκίνηση – Fisikon 2017». Αυτή συνεχίζεται στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού ακινήτου ξιφασκίας, έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 – 21:00, το εισιτήριο γενικής εισόδους κοστίζει 6 ευρώ. Άνεργοι, ΑμΕΑ, παιδιά 12-18 ετών  και φοιτητές πληρώνουν 3 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ στον προαύλιο χώρο της έκθεσης πραγματοποιούνται δωρεάν test drive των πιο δημοφιλών μοντέλων της ελληνικής αγοράς. 

citroen_c3_aircross.jpeg

Citroen C3 Aircross: Funky, εξαιρετικά άνετο και ευρύχωρο, το C3 Aircross διατίθεται με πολλές επιλογές κινητήρων βενζίνης και diesel από 82 έως 130 ίππους.

ggk_0595.jpg

DS 7 Crossback: Premium SUVμε πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το σύστημα Νυχτερινής Ορατότητας (Night Vision) και το Active Scan Suspension, που “διαβάζει ” το δρόμο και προσαρμόζει την ανάρτηση . Κινητήρες 1.6 λίτρων 225 ίππων και 2.0 λίτρων 180 ίππων.

hyundai_kona.jpeg

Hyundai Kona: Ξεχωριστό, ιδιαίτερο, πολύ καλά εξοπλισμένο και προσιτό. Τα μοτέρ που θα το συνοδέψουν είναι ο 1.0 τούρμπο των 120 ίππων και ο 1.6 τούρμπο των 177 ίππων, αμφότερα βενζίνης.

kia_stonic.jpeg

Kia Stonic: Το «αδελφάκι» του Kona έρχεται και αυτό στην κατηγορία Β-SUV με ακόμα πιο νεανικό χαρακτήρα. Άνετο σε χώρους και με προσεγμένο εσωτερικό, διατίθεται με κινητήρες από 1.000 κ.εκ. και ισχύ από 85 έως 120 ίππους.

seat_arona.jpeg

Seat Arona: Το SUV της Seat στην κατηγορία B είναι ποιοτικό, άνετο και με πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Κινητήρες από 95 έως 150 ίππους, ενώ σύντομα θα διατίθεται και με μοτέρ διπλού καυσίμου, βενζίνης/φυσικού αερίου.

skoda_karoq.jpeg

Skoda Karoq: Το μεσαίο SUV της Skoda έχει τεράστιους χώρους και δεκάδες simply clever στοιχεία εξοπλισμού. Οι κινητήρες βενζίνης αποδίδουν 116 και 150 ίππους, ενώ οι ντίζελ 116, 150 ή 190 ίππους. Διατίθεται και ως AWD.

subaru_xv.jpeg

Subaru XV: Tο XV δείχνει απλά facelift, αλλά διαθέτει νέο πλαίσιο SGP με 70% καλύτερη ακαμψία. Πάντα ικανό εκτός δρόμου, με κινητήρες 1.6. ή 2.0 λίτρων.

vw_t-roc.jpeg

Volkswagen T-Roc: Το νέο Volkswagen T-Roc έρχεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στην κατηγορία B-SUV. Eντυπωσιακό, με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και σύγχρονους κινητήρες από 115 έως 190 ίππους, βενζίνης και ντίζελ.

volvo_xc_60.jpeg

Volvo XC60: Μαζί με το DS 7 αποτελούν τους μόνους εκπροσώπους των premium SUV. Εξαιρετικά ασφαλές, με πληθώρα καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, διατίθεται με δίλιτρους κινητήρες από 190 έως και 407 ίππους.

Best of internet