Οι 10 φιναλίστ για το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018»

Γιώργος Βαρίνος
Οι 10 φιναλίστ για το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018»
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι επέλεξαν από 27 νέα μοντέλα τα 10 επικρατέστερα για το βαρύτιμο τίτλο που θα δοθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο θεσμός του ελληνικού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» είναι ο κορυφαίος στη χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο οι 25 δημοσιογράφοι μέλη του, ψηφίζουν το νέο μοντέλο που καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου έχουν οδηγήσει διεξοδικά όλα τα νέα μοντέλα και με βάση την ικανότητά τους να καλύπτουν με τον πιο πλήρη τρόπο τις ανάγκες των οδηγών και να συνδυάζουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα, κατέληξαν στην επικρατέστερη δεκάδα. Η επιλογή έγινε από 27 νέα μοντέλα που διατίθενται στην εγχώρια αγορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Από τα δέκα επικρατέστερα, τα μέλη της επιτροπής θα κληθούν να επιλέξουν το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018», κατανέμοντας ένα σύνολο 100 βαθμών που έχουν στη διάθεσή τους, σε όλα τα αυτοκίνητα. Η μικρότερη βαθμολογία είναι 5 και η μέγιστη 20, ενώ η ψηφοφορία θα είναι φανερή, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Μια ακόμα ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς έγκειται στο γεγονός ότι έχουν παρουσιαστεί πολλά νέα μοντέλα στις πιο δημοφιλείς εμπορικά κατηγορίες της ελληνικής αγοράς, τις B και C, καθιστώντας την ψηφοφορία εκ μέρους των δημοσιογράφων – μελών της επιτροπής σπαζοκεφαλιά.

Έως τις 12 Δεκεμβρίου όπου θα μάθουμε ποιο από τα παρακάτω νέα αυτοκίνητα κέρδισε τη σημαντική για τη χώρα μας διάκριση, ακολουθεί από μια εικόνα των 10 φιναλίστ με αλφαβητική σειρά.

Ford Fiesta

Honda Civic

Hyundai i30

Kia Stonic

Nissan Micra

Renault Megane

Seat Ibiza

Skoda Kodiaq

Toyota C-HR

VW Polo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!