Γιατί επέλεξα την online ασφάλεια αυτοκινήτου

Gazzetta team
Γιατί επέλεξα την online ασφάλεια αυτοκινήτου
Ήρθε η ώρα να συνάψεις ή να ανανεώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Οι επιλογές πολλές αλλά ψάχνεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες και στο δικό σου πορτοφόλι. ‘Η ίσως βιάζεσαι να το ασφαλίσεις και δεν έχεις χρόνο να στέλνεις τα συνηθισμένα δικαιολογητικά (άδεια & δίπλωμα) ή να τρέχεις να το παραλάβεις από το ασφαλιστικό γραφείο.

Παρότι χρόνια πιστός στον παραδοσιακό τρόπο ασφάλισης, είπα να δοκιμάσω τον ψηφιακό τρόπο της online σύγκρισης και αγοράς βλέποντας φίλους μου να κάνουν το ίδιο με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Επέλεξα για τη δοκιμή μου το insurancemarket.gr και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!

Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η ευκολία με την οποία σύγκρινα πολλές ασφαλιστικές εταιρείες για να βρω την καλύτερη τιμή.

Επιπλέον, για κάθε προσφορά ασφαλιστικής εταιρείας είχα λεπτομερή ανάλυση των καλύψεων και παροχών καθώς και ποιοτικά κριτήρια αξιολόγησης της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας πχ αξιολογήσεις πελατών, χρόνους εξυπηρέτησης κτλ.

Όλα αυτά διευκόλυναν πάρα πολύ την επιλογή μου και κατάφερα να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου (δηλαδή να έχω το ασφαλιστήριο στο email μου) σε μόλις 5΄καθώς δεν χρειάστηκε καν να στείλω άδεια και δίπλωμα!

Όσο για το κόστος; Βρήκα ασφάλεια για το αυτοκίνητό μου σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία με 30% χαμηλότερα ασφάλιστρα από αυτά που πλήρωνα έως τώρα!

Μάλιστα, μετά από την αποστολή του ασφαλιστηρίου μου, με κάλεσε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος για να με ενημερώσει σχετικά με το ασφαλιστήριό μου και να μου πει ότι μπορώ να απευθυνθώ σε αυτόν για οτιδήποτε χρειαστώ στο μέλλον.

Συμπέρασμα; Το μέλλον της ασφάλισης είναι ψηφιακό!

Η online ασφάλιση έχει ευκολία, ταχύτητα, 24ωρη εξυπηρέτηση και καλύτερες τιμές.

Δες και εσύ πόσα μπορείς να γλιτώσεις από την ασφάλεια αυτοκινήτου σου τώρα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!