«Μερακλής» ο Λιούις Χάμιλτον στο κρεβάτι (pics)

Gazzetta team
«Μερακλής» ο Λιούις Χάμιλτον στο κρεβάτι (pics)
Πρώην φίλη του Bρετανού αποκάλυψε τις…πιπεράτες σεξουαλικές προτιμήσεις του οδηγού της Mercedes και υποστήριξε, ότι είναι ακόμη «κολλημένος» με τη Νικόλ Σέρτζινγκερ.

Ο Βερόνικα Βάλε μπήκε στη ζωή μας τον Αύγουστο του 2015, όταν έγινε γνωστό ότι έχει σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον. Από τότε εκτοξεύθηκε η δημοσιότητα του μοντέλου για μαγιό στα ύψη, μέχρι που εξαφανίστηκε πάλι από τον χάρτη, όταν χώρισε από τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Η 26χρονη Αμερικανίδα επανήλθε ωστόσο δριμύτερη με «πιπεράτες» δηλώσεις στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» σχετικά με τον Λιούις Χάμιλτον. Η Βάλε ισχυρίστηκε, ότι ο Βρετανός έχει αδυναμία στα σεξουαλικά τρίγωνα στο κρεβάτι και ανέφερε σχετικά: «Ο Λιούις ήθελε συνεχώς να με πείσει, να κάνουμε ένα τρίγωνο. Ήταν πωρωμένος με αυτό».

Γι αυτόν τον λόγο κάλεσε μάλιστα ο πιλότος της Mercedes την κοπέλα με τις εκρηκτικές καμπύλες στα νησιά Μπαρμπάντος, ώστε να γίνουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Η Βάλε αντιστάθηκε –σύμφωνα με τα λεγόμενά της- στις ορέξεις του Χάμιλτον και αυτό στάθηκε αιτία να την χωρίσει μετά από τρεις μήνες σχέσης.

Η Αμερικανίδα υποστηρίζει επίσης στη συνέντευξή της στη «The Sun», ότι ο Λιούις δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη Νικόλ Σέρτζινγκερ, δηλαδή τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ με την οποία ήταν μαζί επί αρκετά χρόνια με ενδιάμεσα διαλείμματα. Η Βάλε ανέφερε, ότι η Σέρτζινγκερ ήθελε να την παντρευτεί ο Χάμιλτον και να κάνουν μαζί οικογένεια, όμως αυτός δεν ένιωθε ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο και χώρισαν.

Η Βερόνικα Βάλε περιέγραψε εξάλλου τον πρώην φίλο της ως «απρόβλεπτο και πολύ κυκλοθυμικό», ενώ την κατηγορούσε συνεχώς, ότι είναι πολύ χοντρή! Γούστα είναι αυτά, οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!