Πέντε διαφημίσεις αυτοκινήτων που «κόπηκαν» αμέσως (vids)

Gazzetta team
Πέντε διαφημίσεις αυτοκινήτων που «κόπηκαν» αμέσως (vids)
Επικίνδυνη οδήγηση και ώθηση προς παράνομες ενέργειες είναι οι κύριοι λόγοι που οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν να «κόψουν» γρήγορα αυτές τις διαφημίσεις.

Η αυτοκίνηση είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην παγκόσμια οικονομία και σαν ένα μαζικό προϊόν που αγοράζουν όλοι, διαφημίζεται στην τηλεόραση. Νέα μοντέλα και κορυφαίες εκδόσεις των αυτοκινήτων φιγουράρουν στις οθόνες μας, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρμόδιοι τις «κόβουν» γιατί περνάνε ανεπιθύμητα μηνύματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με επικίνδυνη οδήγηση ή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες.

Οι πέντε διαφημίσεις που ακολουθούν παρακάτω είναι από τις πρόσφατες που δεν προβλήθηκαν σχεδόν καθόλου και αποσύρθηκαν αμέσως. Κύριο αίτιο οι υψηλές ταχύτητες που βλέπουμε σε κάθε βίντεο, ή περίεργες ενέργειες όπως η οδήγηση των Corvette C6 από ανήλικα παιδιά. Στην περίπτωση της Jaguar είχαμε και γκρίνια για τη... μαφιόζικη ιστορία που έχει σαν υπόθεση η διαφήμιση. Δείτε τες όλες παρακάτω, καθώς αποκλείεται να προλάβατε να τις δείτε «στον αέρα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!