ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Με υβριδική τεχνολογία η διάδοχος της Lamborghini Huracan

Με υβριδική τεχνολογία η διάδοχος της Lamborghini Huracan

Με υβριδική τεχνολογία η διάδοχος της Lamborghini Huracan

Η ιταλική μάρκα θα χρησιμοποιήσει και ηλεκτρική ενέργεια στο μοντέλο που θα διαδεχτεί τη Huracan, φτιάχνοντας ένα ισχυρό υβριδικό σύνολο εστιασμένο στις κορυφαίες επιδόσεις. 

Η επιτυχημένη Lamborghini Huracan χρησιμοποιεί έναν V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5.2 λίτρων, όμως η αντικαταστάτριά της δεν θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι. Η μάρκα θα εισάγει μια υβριδική τεχνολογία για να «ρίξει» ρύπους και κατανάλωση ενώ παράλληλα θα την κάνει ισχυρότερη, με ακόμη καλύτερες επιδόσεις. 

Η λύση αυτή θα επιτρέψει την διατήρηση του μεγάλου ατμοσφαιρικού V12 στο διάδοχο της Aventador, με τη Lamborghini να μη θέλει να «πειράξει» τον συγκεκριμένο κινητήρα. Ο Στέφανο Ντομενικαλι, είπε στο βρετανικό Autocar: «Η επόμενη Huracan θα είναι εκείνη που θα δεχτεί την υβριδική τεχνολογία. 

Το υβριδικό είναι η απάντηση, όχι το αμιγώς ηλεκτρικό». Έτσι κι αλλιώς, η Huracan δεν θα μας αποχαιρετήσει νωρίτερα από το 2021 οπότε η μάρκα θα έχει πολύ χρόνο μπροστά της ώστε να εξελίξει την τεχνολογία και να τη φέρει στα μέτρα της, χωρίς να χαθεί ο ιδιαίτερος χαρακτήρας που διαθέτουν όλες οι δημιουργίες της Lamborghini.