Στον Αγώνα των Πρωταθλητών ο Μάσα

Γιώργος Βαρίνος
Στον Αγώνα των Πρωταθλητών ο Μάσα
Ο Φελίπε Μάσα ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στον Αγώνα των Πρωταθλητών του 2017, που θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα τον Ιανουάριο.

Ο δεύτερος πιλότος της Formula1 (έχει προηγηθεί ο... συνήθης ύποπτος Σεμπάστιαν Φέτελ), που ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στον Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions), έγινε ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος θα είναι για τέταρτη φορά παρών στον ROC (2003, 2004, 2015 οι άλλες τρεις παρουσίες του) και θα ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο τη μετά F1 εποχή του.

«Είναι φανταστικό για μένα που θα συμμετάσχω στον Αγώνα των Πρωταθλητών για μία ακόμη χρονιά. Το γεγονός είναι μία μεγάλη πρόκληση και είναι καλή ιδέα να έχουμε έναν αγώνα με τους καλύτερους οδηγούς από διαφορετικές κατηγορίες των μηχανοκίνητων σπορ. Ανυπομονώ να συναντήσω τον παλιό φίλο μου και συμπατριώτη του μου, Τόνι Κανάαν. Το 2004 στο Παρίσι κάναμε καλό συνδυασμό.

Αυτός κέρδισε τον Σεμπαστιάν Λεμπ κι εγώ τον Μίκαελ Σουμάχερ, μέχρι που πήραμε αμφότεροι ποινές για επαφή με τις μπαριέρες», δήλωσε ο πιλότος της Williams, ο οποίος θα αποσυρθεί από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο τέλος της σεζόν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο ROC θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου σε ειδική πίστα που θα σχεδιαστεί στο Μέρλινς Παρκ, το οποίο αποτελεί έδρα της ομάδας μπέιζμπολ του Μαϊάμι, ενώ για πρώτη φορά ο Αγώνας των Πρωταθλητών θα γίνει επί αμερικανικού εδάφους.

Έχουν προηγηθεί το Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού από το 2004 έως το 2006, του Γουέμπλεϊ του Λονδίνου το 2007 και το 2008, το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου το 2009, το Esprit Arena του Ντίσελντορφ το 2010 και το 2011, το Στάδιο Ραγιαμανγκάλα της Μπανγκόκ το 2012, το Μπούσι Παρκ των Μπαρμπέιντος το 2014 και το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου πέρυσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!