Έτοιμο το «The Driver» από τη BMW Films (vid)

Έτοιμο το «The Driver» από τη BMW Films (vid)

Έτοιμο το «The Driver» από τη BMW Films (vid)

Η BMW Films ξεκίνησε επιτέλους την προβολή της σειράς με τίτλο «The Driver», με τον Κλάιβ Όουεν να προσφέρει πλούσια δράση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW Films και στον λογαριασμό της στο youtube προβάλλεται από το απόγευμα της Κυριακής (23/10) η νέα σειρά «The Driver». Ο Κλάιβ Όουεν πρωταγωνιστεί και πάλι ως «Ο Οδηγός» και προσφέρει πλούσια δράση οδηγώντας την G30 5-Series, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και... φοράει έναν τρίλιτρο κινητήρα με τούρμπο και με 355 ίππους.

Μπορεί να διαρκεί ένα δεκάλεπτο, όμως σε αυτό προλαβαίνεις να δεις ένα ωραίο κυνηγητό από την αστυνομία και τις οδηγικές ικανότητες του «Οδηγού» υπό δύσκολες συνθήκες. Όσον αφορά το... στόρι, «Ο Οδηγός» αναλαμβάνει να μεταφέρει τη Λίλι (Ντάκοτα Φάνινγκ) έχοντας στην... πλάτη του τους... άσους της αστυνομίας.

Όμως, στην πορεία αποφασίζει να το κάνει με τον δικό του τρόπο και να ξεφύγει από το αφεντικό του, το οποίο υποδύεται ο Τζον Μπέρνταλ. Φυσικά, αυτό έχει και συνέπειες, αλλά «Ο Οδηγός» τα καταφέρνει και πάει τη Λίλι στη Δρ. Νόρα Φίλιπς (Βέρα Φάρμιγκα).

Για περαιτέρω λεπτομέρειες και δράση δείτε την εν λόγω ταινία μικρού μήκους, που είναι σαν να βλέπεις μία σκηνή από κανονική ταινία. Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η BMW Films σκοπεύει να γυρίσει και να προβάλει κι άλλα επεισόδια.

BMW Films: The Escape

Best of internet