Σε έκθεση η συλλογή του Σουμάχερ

Γιώργος Βαρίνος
Σε έκθεση η συλλογή του Σουμάχερ
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει σε έκθεση στην Κολωνία τη συλλογή του Μίκαελ Σουμάχερ μέσα στο 2017.

Τη στιγμή που ο Μίκαελ Σουμάχερ αναρρώνει στη βίλα του από το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, ο φίλαθλος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη συλλογή του και μάλιστα χωρίς να πληρώσει. Αυτό θα γίνει μέσω της έκθεσης Motorworld, η οποία θα λάβει χώρα εντός του 2017 στην Κολωνία, που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα από τη γενέτειρά του, το Κέρπεν.

Στην εν λόγω συλλογή συμπεριλαμβάνονται καρτ από την αρχή της καριέρας του, μονοθέσια από τις κατηγορίες που συμμετείχε, καθώς και από τη Formula1, με τα οποία πανηγύρισε 91 νίκες και 7 τίτλους και σημείωσε πολλά ρεκόρ. Όλα αυτά, βέβαια, με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του Γερμανού, που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του τα τελευταία τρία χρόνια.

«Είναι επιθυμία της καρδιάς της οικογένειας του Μίκαελ όλοι οι ενδιαφερόμενοι οπαδοί να δουν τη συλλογή του χωρίς να πληρώσουν είσοδο. Θα τους δώσει τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με τις αναμνήσεις και να επαναφέρουν στη ζωή αυτές τις ωραίες στιγμές.

Η εγγύτητα της τοποθεσίας στο Κέρπεν και το πάθος που αυτό εκπέμπει για την αυτοκίνηση ήταν δύο εξαιρετικοί λόγοι γι' αυτή τη συνεργασία», δήλωσε η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ. «Σημαίνει πολλά για εμάς για να τιμήσουμε τα επιτεύγματα του Μίκαελ Σουμάχερ με αυτόν τον τρόπο και να τα φέρουμε πολύ κοντά στους οπαδούς», πρόσθεσε ο ιδρυτής του Motorworld, Αντρέας Ντάνκελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!